Aliens: Fireteam Elite CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Aliens: Fireteam Elite CZ - PS4Aliens: Fireteam Elite CZ - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432166
FocusCZ titulky
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

Aliens: Fireteam Elite CZ [Xbox Series X|S]

2022. Záhadný núdzový signál presmeruje Vašu údernú jednotku mariňákov na LV-895 vo vonkajších kolóniách, kde na Váš príchod už čakajú smrtiace légie xenomorfov, ukryté korporátne tajomstvá a prastaré mimozemské trosky.

Hra Aliens: Fireteam Elite, zasadená do ikonického sveta Votrelca, je kooperatívna strieľačka z pohľadu tretej osoby, v ktorej ide o prežitie a v ktorej sa Váš úderný tím zocelených mariňákov ocitá v zúfalom boji, kde sa snažia zažehnať hrozbu vyvíjajúcich sa xenomorfov.

Bojujte proti vlnám desivých xenomorfov a syntetickým nepriateľom z rad Weyland-Yutani po boku dvoch hráčov, či počítačových spoluhráčov, zatiaľ čo vy a Váš úderný tím budete zúfalo zápasiť v štyroch jedinečných kampaniach, ktoré do sveta Votrelca prinášajú nové príbehy. Vytvorte si a prispôsobte vlastného koloniálneho mariňáka, vyberte si z celej rady tried, zbraní, vybavenia a perkov a bojujte proti obrovskej presile v tejto napínavej strieľačke, v ktorej ide o holý život.

Dokonalý lov

Zohrajte kľúčovú rolu v epických udalostiach, ktoré sa odohrávajú 23 rokov po pôvodnej trilógii Votrelca, ako koloniálny mariňák na palube UAS Endeavor, kde bojujete proti desivej hrozbe xenomorfov. Strhujúca grafika, ikonickí nepriatelia, realistické prostredie, silné zbrane, futuristické vybavenie a desivé zvuky, v kombinácii s novými príbehovými linkami v rade znovuhrateľných kampaní, to všetko rozširuje príbeh veleúspešných filmov.

Prežite v hniezde

Čelte obrovskej presile proti viac než 20 druhom nepriateľov, vrátane 11 rôznych xenomorfov v rámci evolučnej škály od facehuggerov po praetoriánov, z nich každý má vlastnú inteligenciu a dokáže prepadnúť, oklamať a zlikvidovať zranených mariňákov. Využívajte krytie a osvojte si tímovú stratégiu, aby ste prežili mimozemské hrozby, zatiaľ čo sa na Váš úderný tím budú valiť zo všetkých strán, budú vyliezať z dverí a ventilácií, liezť po stenách a stropoch a útočiť z temnoty s nevídanou divokosťou.

Prispôsobte si úderný tím

Vyberte si z piatich jedinečných tried: strelec, demoličný expert, technik, doktor a prieskumník - z ktorých každá má vlastné špeciálne schopnosti a perky. Využite rozsiahly arzenál viac než 30 zbraní a 70 doplnkov v snahe zlikvidovať hrozbu Votrelcov. Inovatívna tabuľka perkov upravuje a vylepšuje Vaše schopnosti, zatiaľ čo jedinačný systém kariet výziev mení prístup ku každej misii v kampani a ponúka nový zážitok s každým prechodom.



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách