Animal Crossing: New Horizons Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 398629
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 38,99 €

Animal Crossing: New Horizons [NSW]

Milovaná séria Animal Crossing sa pripravuje na svoj Nintendo Switch debut!

Ak vás rýchly a moderný život unavuje, Tom Nook má pre vás pripravenú biznis ponuku, ktorú si určite zamilujete: jeho celkom nový, ultra exkluzívny Nook Inc. Deserted Island Getaway balík!

Určite ste sa stretli s množstvom rôznych postáv. Mali množstvo zábavy ako jedným z obyvateľov mesta. Možno ste dokonca zmenili svoj život a dedikovali svoj čas pre pomoc spoločnosti! Ale hlboko vnútri, nie je vo vás nejaká časť, ktorá túži po slobode? Šancu robiť čo chcete a kedy chcete? Potom možno dlhá prechádzka na pláži opusteného ostrova, kde bohatá nedotknutá príroda vás očakáva, je to čo doktor naordinoval!

Pokojná kreativita a šarm tohto ostrova čaká na to, že si vytiahnete rukávy a spravíte zo svojho nového života hocičo čo chcete.

Zbierajte suroviny a vytvorte čokoľvek od komfortu pre vaše stvorenia po praktické nástroje. Spojte sa s prírodou, tým že sa postaráte o kvety a stromy novými spôsobmi. Vytvorte si domov, kde pravidlá čo patrí dovnútra alebo vonku už neplatia.

Vytvorte nové priateľstva s novými obyvateľmi, užite si rôzne ročné obdobia, skáčte cez rieky počas vášho bádania a mnoho iného!

  • Upravte si postavu a domov podľa vašich predstáv a dekorujte okolie (pokojne aj s nábytkom), a vytvorte si váš vlastný ostrovný raj.
  • Zbierajte materiály aby ste vytvorili všetko od nábytku po nástroje!
  • Užite si množstvo relaxačných aktivít akými sú záhradkárčenie, rybárčenie, dekorovanie, komunikovanie s rôznymi postavičkami a iné, kým klasický Animal Crossing zážitok prichádza ku životu v nových zábavných spôsoboch v tomto prostredí opusteného ostrova.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách