Aragami 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Aragami 2 - PS5Aragami 2 - Xbox Series X|SAragami 2 - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 433933
MergeEN dabing

Doporučené produkty (2)

Aragami 2 [PS4]

Z temnoty sa vrátil tieňový klan.

Ste jedným z posledných elitných bojovníkov svojich príbuzných, Aragami. Obete nadprirodzeného utrpenia, ktoré koroduje telo a pohlcuje myseľ, ovláda Aragami Shadow Essence - mystická sila, ktorá dáva schopnosť ovládať tiene. S touto silou Aragami plní svoje úlohy a úlohy - úlohy, ktoré boli vytvorené v celom údolí, aby zaistili existenciu dediny a oslobodili Aragami zotročených armádami útočníkov. Aragami 2 je tajná hra tretej osoby, v ktorej hráte ako atentátnik so schopnosťou ovládať tiene. Pripojte sa k tieňovému klanu a bojujte proti armádam útočníkov, aby ochránili svojich ľudí.

  • Hrajte v režime pre jedného hráča alebo spolupracujte so svojimi priateľmi: Odhaľte celú kampaň a pripojte sa k vražednej skupine až 3 hráčov v kooperácii.
  • Zapojte sa do rýchlych činností ochrany zdravia: Spravujte kryty a schopnosti svižne. Zničte svojich nepriateľov pomocou tajných zabití.
  • Vstúpte do boja taktických rozhodnutí: Staňte sa majstrom boja založeného na schopnostiach s vysokým rizikom a vysokou odmenou.
  • Vytvorte si vlastný klan: Vytvorte si zbrane a brnenia a vylepšite svojho elitného bojovníka tromi stromami schopností so 42 schopnosťami a tieňovými silami.
  • Ochrana údolí Rashmon: Zachráňte svojich ľudí a porazte kliatbu skôr, ako sa skončí s vami, a zistite, ako sa z Aragami stala legenda.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách