ARK: Survival Ascended Typ konzoly:

49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 473536
StudioEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 07. 05. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

ARK: Survival Ascended [PS5]

Obľúbená hra o prežití medzi starovekými tvormi sa vracia!


Prežívajte s dinosaurmi a splňte si vaše najdivokejšie sny. ARK je premyslená hra už od základov s novou generáciou herných technológií v Unreal Engine 5! Zobudíte sa na tajuplnom ostrove, kde vás oslepí slnečné svetlo a jasné farby odrážajúce sa od každej plochy okolo vás, zelené vody ostrova hladia vaše bosé nohy. Hlboký rachot odznie z hmlistého pralesa, vaša zvedavosť vás premôže a idete preskúmavať. Ste pripravení vytvoriť kmeň, ochočiť a rozmnožovať stovky druhov dinosaurov a iných pravekých tvorov, objavovať, vytvárať, budovať a bojovať si cestu na vrchol potravinového reťazca?

O hre

  • Extrémne detaily a realistická grafika
    ARK: Survival Ascended úplne prepracoval a zreštrukturoval svety ARK, aby využíval najnovšie technológie v hernom priemysle, Unreal Engine 5, s využitím vysoko kvalitných grafických funkcií, ako je plne dynamické Global Illumination ("Lumen"), takže svetlo sa realisticky odráža od povrchov a poskytuje reálne odrazy, a pokročilé streamovanie sietí ("Nanite") stoviek miliónov trojuholníkov pre extrémne detaily.
    Revolučné nové fyzikálne systémy ako napríklad dynamická voda, kde každá bytosť vytvára vlny, kruhy, striekanie a bubliny pri pohybe cez tekutiny. Úplne interaktívna fyzika rastlín, kde každé steblo trávy, každý krík a strom reaguje na postavy, explózie, strely a fyzikálne objekty. Zrazíte strom a sledujete, ako narazí do ostatných stromov a vyvoláva chaos medzi rastlinami, ktorými prechádza, až kým nespadne na trávu pod ním! Zbadáte nepriateľa, ako sa potichu pohybuje cez trávu, ktorá sa hýbe a kolíše vo vzduchu, keď reaguje na jeho prítomnosť. Rozbite budovu a sledujte, ako sa kúsky rozpadajú s realistickou interakciou s trávou a vodou počas ich pádu.

  • Preskúmajte všetky svety
    ARK: Survival Ascended obsahuje prístup ku všetkým svetom ARK, vrátane Scorched Earth, Aberration, Extinction, ARK Genesis Part 1, ARK Genesis Part 2 a ďalších. Ostrov je už teraz dostupný, s nasledujúcimi rozšíreniami svetov, ktoré budú pridávané pravidelne bez ďalších nákladov.

  • Vytvorte si celé dobrodružstvo podľa seba
    Navrhnite si svoju postavu, založte kmeň, ochočte, trénujte, rozmnožujte a jazdite na dinosauroch v veľkolepom živom ekosystéme. Dávajte ale pozor na vaše potraviny, vodu, teplotu a tiež si sledujte počasie. Postupne rozširujte vaše bydlisko, budujte štruktúry, pestujte plodiny, prispôsobte si svoje vizuálne dizajny a pokračujte v preskúmavaní, aby ste odhalili skutočnú podstatu Ostrova a svetov za ním.

  • Novinky
    Prepracované a vylepšené užívateľské rozhrania, dynamická navigácia pre inteligentné určovanie trás pre tvory, divoké mláďatá rôznych tvorov, režim fotografovania, nové systémy kamery, nový mapový systém, sledovací systém, nové štruktúry a predmety, nové tvory a mnoho ďalšieho.

  • Vlastný obsah a módovanie
    Stiahnite si a hrajte nový obsah vytvorený hráčmi, vrátane nových máp, tvorov, predmetov a herných módov, prostredníctvom nového venovaného prehliadača Modifikácií priamo v hre! Zažite nekonečný prúd nového obsahu ARK, keďže kreativita a talent komunity je úplne uvoľnená po prvýkrát v histórii na herných platformách!

  • Medziplatformový multiplayer
    Vytvorte svoj online kmeň cez rôzne herné platformy, spolupracujte a prežite na ARK! Hra podporuje verejný online multiplayer pre až 70 hráčov, privátny multiplayer pre až 8 hráčov a lokálny split-screen pre 2 hráčov.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE titulkyPL titulky
ARK: Survival Ascended - bude dostupný 07.05.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách