Arslan: The Warriors of Legend Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Arslan: The Warriors of Legend - XBOX ONE
29,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 348706
KoeiEN dabing

Arslan: The Warriors of Legend [PS4]

Arslan: The Warriors of Legend je taktický akčný titul, ktorý je založený na epickej novele, manga a anime The Heroic Legend of Arslan. Originálne napísané ako novela na konci osemdesiatych rokov devätnásteho storočia, The Heroic Legend of Arslan bola nespočetne krát adaptovaná ako manga a anime, posledný raz v roku 2013 slávnym ilustrátorom Hiromu Arakawa (tvorca Fullmetal Alchemist). Rozpovedá príbeh mladého korunného princ a krajiny Pars, Arslana, pri tom ako je vyhnaný zo svojho kráľovstva, keď je jeho otec, kráľ, podvedený a porazený, a jeho doména pokorená. Arslan a pár jeho spoločníkov musia znovu zložiť armádu a bojovať proti ohromnej prevahe pre zisk jeho trónu a oslobodenie jeho kráľovstva.



  • Založené podľa slávnej novely, "The Heroic Legend of Arslan", sa táto taktická akčná epika drží blízko ducha anime a manga verzií, ktoré ilustroval Hiromu Arakawa, tvorca Fullmetal Alchemist.
  • Hra je vytvorená tak, aby sa zhodovala s prostredím, v ktorom bola uložená novela "The Heroic Legend of Arslan", toto akčné RPG umožňuje hráčom vyhladiť veľké počty nepriateľov ovládnutím špeciálnych "Rush" jednotiek (jazdné, strelecké, alebo pre boj na blízko) a udelením devastujúcich zranení.
  • Okrem ovládania vojenských jednotiek hra taktiež predstavuje nové bojové ťahy pre individuálne postavy, ako napríklad "Chain Strike".






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách