Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) - XBOX ONEAsterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 402522
MicroidsEN dabing

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir (Limited Edition) [PS4]

Limitovaná edícia obsahuje hru a 2 figúrky Asterixa a Obelixa.



Dobrodružstvo, ktoré môžete zdieľať plné zábavy, fackovania a priateľstva.

Píše sa rok 50 p.n.l Gália je úplne okupovaná Rimanmi. Teda, nie úplne- jedna malá dedina Galov sa stále drží proti okupantom. A život nie je ľahký pre Rímskych legionárov, ktorí obývajú opevnené kempy Totorum, Aquarium, Laudanum a Compendium.

Mier vládne v malej dedine Amorican, kde si dedinčania žijú svoj život. Naši dvaja hrdinovia, Asterix a Obelix, lovia diviaka, kováč sa háda s rybárom a náčelník dediny sa prechádza po hradbách.

V jeden deň, dedinský druid, Getafix, dostane čudný list. Je od Aviny Gandir, vysokej kňažky Thule! Varuje druida pred veľkým nebezpečím pre jeho ľud a žiada od neho aby zobral mysteriózny Menhir von zo skrýše.

Vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvo a ponorte sa do sveta Asterixa! Sami alebo v lokálnej kooperácii, objavujte krajinu Rímskeho impéria a odhaľte záhadu Crystal Menhir a jeho neuveriteľnú moc!

  • Zdokonaľte svoje zručnosti so záhadným Crystal Menhir vo všetkých jeho formách: kamenný menhir, ľadový menhir, ohnivý menhir a magnetický menhir!
  • Po prvý krát v Asterix XXL ságe, hrajte ako Asterix a Obelix v lokálnej kooperácii pre dvoch hráčov! Je to fantastické dobrodružstvo pre rodinu alebo priateľov.
  • Zažite nový príbeh Asterix komiksového sveta a objavujte územia Rímskeho impéria.
  • Nájdete tu vaše najobľúbenejšie postavy ako napríklad Getafix, Cacofonix a Vitalstatistix, taktiež ako nové postavy s vtipnými menami!
  • Splňte rôzne bočné úlohy a pozbierajte schované objekty naprieč úrovňami.
  • Budete schopní nájsť mnoho odkazov na filmy skryté v hre?




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách