Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout - PS4
59,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 402050
KoeiEN dabing

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout [NSW]

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout začína v celkom novej dejovej línii. Pekné RPG nasleduje hrdinské činy nezbednej tínedžerky Ryzy, ktorá sníva o tom ako újde z jej nudného dedinského života, spolu s jej skupinou nezbedných kamarátov. Jedného dňa, keď objavia zabudnutý ostrov, stretnú staršieho čarodejníka ktorý zmení ich životy navždy. Po presviedčaní, starý muž začne učiť Ryzu v smere čarovných ciest alchýmie, posielajúc ju na dobrodružstvo, ktoré ju nakoniec navedie na úlohu zachrániť jej rodné mesto od mysterióznej a smrteľnej temnoty, ktorá číha pod povrchom.

Na to aby mohli ukázať farebné prostredie obklopujúce Ryzu, GUST štúdio zaviedlo viac realistické tiene, ktoré zrodilo svet, ktorý je viac expanzívny a plný života. Čoviac, fantastické stvárnenie herných farebných postáv pokračuje, posúva sériu ďalej s mixom oboch novej a starej vizuálnej iskry.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout taktiež predstavuje RPG fanúšikom celkom novému vylepšenému programu zlučovania, ktorý dovoľuje alchymistom vizuálne lepšie pochopiť efekty zlúčenín.



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách