Atomic Heart Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Atomic Heart - PS5Atomic Heart - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456842
FocusEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 38,99 €

Atomic Heart [PS4]

O hre

Vitajte v utopickom svete zázrakov a dokonalosti, v ktorom ľudia žijú v harmónii so svojimi lojálnymi a horlivými robotmi!

V šialenom a vznešenom utopickom svete sa zúčastňujte výbušných stretnutí. Prispôsobte svoj bojový štýl každému súperovi, využívajte svoje prostredie a vylepšujte si vybavenie, aby ste splnili svoje poslanie. Ak chcete dosiahnuť pravdu, budete musieť zaplatiť krvou.


Kľúčové vlastnosti

  • Futuristický svet
    Spolužitie ľudí s robotmi vo vzájomnej harmónii je na konci. Spustenie najnovšieho systému ovládania robotov o niekoľko dní by mohla narušiť iba tragická nehoda alebo globálne sprisahanie.

  • Vzbura mutantov
    Nezastaviteľný vývoj technológie spolu s tajnými experimentmi priniesli vznik mutantných tvorov, desivých strojov a supervýkonných robotov – to všetko zrazu tvorí vzburu proti ich tvorcom. Len vy ich môžete zastaviť a zistiť, čo sa skrýva za ich svetom.

  • Skutočný boj o prežitie
    Pomocou bojových schopností, ktoré poskytuje vaša experimentálna elektrická rukavica, váš arzenál čepelí a najmodernejšie zbrane, bojujte o svoj život vo výbušných a frenetických stretnutiach. Prispôsobte svoj bojový štýl každému jedinečnému súperovi. Spojte svoje schopnosti a zdroje, používajte prostredie a vylepšujte svoje vybavenie, aby ste prekonali výzvy a bojovali za dobro.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách