Back 4 Blood (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Back 4 Blood (Deluxe Edition) - PS4Back 4 Blood (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 423155
WarnerEN dabing

Doporučené produkty (2)

Back 4 Blood (Deluxe Edition) [PS5]

Ste v strede vojny proti zajatým. Títo kedysi ľudskí hostitelia smrtiaceho parazita sa zmenili na hrôzostrašné stvorenia zamerané na požieranie zvyškov civilizácie. Po zániku ľudstva je len na vás a vašich priateľoch, či pôjdete do boja s nepriateľom, vyhladíte tých, ktorí sú na svete, a získate späť svet.

Prebojujte sa v kooperatívnej príbehovej kampani pre 4 hráčov, kde musíte spolupracovať, aby ste prežili čoraz náročnejšie misie. Hrajte až s 3 svojimi priateľmi online alebo choďte sólo a veďte svoj tím v boji. Vyberte si z 8 prispôsobiteľných čistiacich prostriedkov a radu smrtiacich zbraní a predmetov, ktoré môžete strategicky postaviť proti neustále sa vyvíjajúcemu nepriateľovi.

Hrajte s priateľmi alebo proti nim v pvp. Staňte sa upratovačom alebo vymeňte strany a hrajte ako hrôzostrašný jazdec. Obe strany prichádzajú s jedinečnými zbraňami, schopnosťami a výhodami.

K predobjednávke Back 4 Blood (Deluxe Edition) dostanete aj darček v podobe "Fort Hope Elite Weapon SKIN PACK".



Back 4 Blood (Deluxe Edition) obsahuje:
  • Hru Back 4 Blood.
  • Prístup k Back 4 Blood - o 4 dni skôr.
  • Výročná karta: Tri nadchádzajúce vydania stiahnuteľného obsahu s novým príbehom, hrateľnými postavami, špeciálne zmutovaným Ridden a ďalšími.
  • Deluxe balenie.

    b4b_deluxe_edition





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách