Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PC DVDBassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PS4Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) - PS5
49,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451942
DovetailEN dabing

Bassmaster Fishing 2022 (Deluxe Edition) [NSW]


Bassmaster Fishing 2022, oficiálna videohra B.A.S.S., prináša vzrušujúci súťažný lov veľkých ostriežov. Ponorte sa do úplne licencovaného obsahu zo série Bassmaster od amatérskych súťaží až po tie elitné.

Úplne prvýkrát súťažte ako niektorý z 10 profi rybárov z Elite Tour - alebo ich vyzvite na súťaž - na 8 rôznych skutočných miestach. Šplhajte po rebríčku, získavajte sponzorov a prežite kariéru B.A.S.S, v ktorej sa z vás môže stať Bassmaster Classic Champion. Vyrazte na vodu a súťažte s ostatnými hráčmi v celej rade nových obrích režimov pre viacerých hráčov a ovládnite globálne rebríčky.

Vystúpte z davu vďaka obsahu Deluxe Edition, ako je napr. jedinečný obal na loď Bassmaster Fishing 2022, značková kozmetika a vybavenie B.A.S.S. a váš vlastný zoznam výziev z Deluxe Edition, vďaka ktorým sa z vás môže stať elitný rybár Bassmaster.

Kľúčové vlastnosti

  • Režim kariéry: Súťažte v rámci celej College Series, Opens a Elite Series a postúpte do Bassmaster Classic, kde sa z vás môže stať šampión.

  • 10 profi rybárov: Hrajte za legendy, ako sú Scott Martin, Hank Cherry a 8 ďalších oficiálnych profi rybárov - alebo hrajte proti nim.

  • Hra pre viacerých hráčov: Vyskúšajte si rozsiahle online režimy v Bassmaster Fishing 2022 vyšplhajte po globálnom rebríčku, užite si režimy cross-play alebo sa staňte šampiónom v rámci Bassmaster Royale.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách