Borderlands 3 (Ultimate Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Borderlands 3 (Ultimate Edition) - PS5
59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 469192
2KEN dabing

Borderlands 3 (Ultimate Edition) [NSW]

O hre

O hre.

Akčná hra Borderlands 3 Ultimate Edition je typický zážitok z Borderlands 3, teraz na Nintendo Switch! Urobte si chaos doma alebo na cestách s ocenenou základnou hrou plus všetkými šiestimi doplnkami obsahu a kompletnou zbierkou bonusových kozmetických balíčkov!
Prebojujte sa cez viacero svetov ako jeden zo štyroch lovcov trezorov – ultimátnych pokladov z Borderlands, z ktorých každý má hlboké stromy schopností, schopností a prispôsobení. Hrajte sólo alebo sa pripojte k priateľovi v online kooperácii pre dvoch hráčov, aby ste sa postavili smrtiacim nepriateľom, získali veľa koristi a zachráňte svoj domov pred najkrutejšími kultovými vodcami v galaxii.


Kľúčové vlastnosti

  • Zvoľte si váš štýl: Staňte sa jedným zo štyroch výnimočných lovcov trezorov, z ktorých každý má jedinečné schopnosti, herné štýly, hlboké stromy zručností a množstvo možností prispôsobenia.

  • Získavajte nové vybavenie: Vďaka množstvu zbraní a pomôcok je každý boj príležitosťou na získanie nového vybavenia. Strelné zbrane so samohybnými guľovými štítmi? Zbrane, ktoré rastú nohy a prenasledujú nepriateľov a zároveň vrhajú slovné urážky? Áno, mám to tiež.

  • Objavujte: Objavte nové svety mimo Pandory, z ktorých každý obsahuje jedinečné prostredia na preskúmanie a nepriateľov, ktorých treba zničiť. Prebojujte sa cez nepriateľské púšte, vojnou zničené panorámy miest, navigujte v smrteľných zátokách a ešte viac!

  • Rýchla a bezplatná co-op akcia:Hrajte s priateľom v online kooperácii bez ohľadu na vašu úroveň alebo pokrok v misii. Zničte nepriateľov a výzvy ako tím, ale zbierajte odmeny, ktoré sú len vaše – nikto nepríde o korisť.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách