Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) - PS5Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) - Xbox Series X|S
49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 462208
AstragonEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Bus Simulator 21: Next Stop (Gold Edition) [PS4]

O hre

Pripravte sa na úplne novú, pôsobivú mapu inšpirovanú Severnou Amerikou Angel Shores a prepracovanú verziu mapy European Seaside Valley z predchádzajúceho dielu hry – vrátane mapy jej rozšírenia. Ešte väčší prístup Bus Simulator 21 v otvorenom svete znamená, že zažijete vzrušujúci každodenný život vodiča autobusu v dvoch obrovských, voľne objaviteľných mestách, vrátane priemyselných a odľahlých štvrtí, pulzujúcej čínskej štvrte, promenády a okolia, kopcovitej krajiny a biznis parku. Rôzne úrovne obtiažnosti a herné režimy sú tiež dostupné pre širokú škálu typov hráčov.

V Bus Simulator 21 sa stanete nielen schopným vodičom s nespočetným množstvom kilometrov na cestách – máte tiež možnosť využiť rozšírené prvky správy. Vytváranie podrobných cestovných poriadkov, nákup a predaj autobusov a plánovanie efektívnych trás, ktoré zohľadňujú denný počet cestujúcich v špičke – tieto a ďalšie rôzne úlohy sú vám k dispozícii.

Radšej vstávate spoza stola a beriete riadenie autobusov do vlastných rúk? Žiadny problém! Automatické funkcie Bus Simulatora 21 môžu prevziať vaše manažérske povinnosti a nechať vodičov autobusov jednoducho si užiť čas na ceste.


Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje všetky predchádzajúce platené DLC pre Bus Simulator 21

  • Obsahuje DLC: MAN Bus Pack, IVECO BUS Bus Pack, VDL Bus Pack, USA Skin Pack, Angel Shores Insider Skin Pack a Protect Nature

  • Hlavná aktualizácia prináša do hry úplne nový režim kariéry

  • Bezplatné rozšírenie máp DLC vrátane mnohých nových úloh pre všetkých majiteľov hlavnej hry Viac ako 40 autobusov od medzinárodných známych výrobcov ako Volvo, Alexander Dennis, Scania, BYD, Grande West a Blue Bird bolo licencovaných. obľúbené značky už zahrnuté v predchádzajúcom diele (Mercedes-Benz, Setra, IVECO BUS a MAN)

  • Okrem klasických pevných a kĺbových autobusov vám tento nový diel série umožňuje riadiť aj poschodový autobus a zároveň si užívať budúcnosť verejnej dopravy: e-bus

  • Dve obrovské, živé prostredia v Severnej Amerike a Európe s ešte väčším prístupom k otvorenému svetu vás prinútia preskúmať svoje okolie.

  • Jazdite sami alebo s priateľmi v kooperatívnom režime pre viacerých hráčov

  • Voliteľné, prepracované funkcie správy, ako je nastavenie podrobných cestovných poriadkov, návšteva predajcov autobusov na mape alebo plánovanie efektívnych trás, ktoré zohľadňujú počet cestujúcich v konkrétnych časoch, vytvárajú ešte hlbší herný zážitok.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách