Bus Simulator: City Ride Nintendo SWITCH

34,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452098
AstragonEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Bus Simulator: City Ride [NSW]

O hre

Posaďte sa v Bus Simulator: City Ride na miesto vodiča a prepravte ľudí v rušnom meste oficiálne licencovanými autobusmi známych značiek: Mercedes-Benz, Setra, IVECO, BYD, Volvo, Scania alebo MAN. Jazdite po trasách a dokončite misie kampane, aby ste odomkli ďalšie autobusy, okresy a trasy. Vyšplhajte sa po kariérnom rebríčku a vybudujte sieť verejnej dopravy pre svoje mesto.




Kľúčové vlastnosti

  • 10 originálnych autobusov svetoznámych značiek
    Originálne licencované autobusy na vás čakajú! Riaďte 10 autobusov od 10 svetoznámych výrobcov – od elektrobusov až po kĺbové alebo poschodové autobusy. Spolu so značkami ako Mercedes-Benz, Volvo, IVECO alebo BYD získate množstvo rôznych autobusov. Vďaka detailne prepracovaným kokpitom môžete zaujať miesto vodiča a zažiť skutočný ponor z jazdy v autobuse.

  • Prepravujte ľudí v živom meste
    Preskúmajte veľmi podrobnú a živú mapu hry! Mesto „Havensburg“ je inšpirované mestami severnej Európy a ponúka množstvo pútavých budov a krajiny s námornou skladovou štvrťou, prístavom, starým mestom a vidiekom. V takom pulzujúcom meste sa ľudia chcú poprechádzať a vypiť si kávu s priateľmi alebo navštíviť prístav s rodinou. Preprava ľudí nikdy neomrzí, možno sa s vami podelia o nejaké príbehy. Teraz je vašou úlohou spájať ľudí vo vašom meste.

  • Spravujte svoju dopravnú spoločnosť
    Preukážte svoje vodičské schopnosti. Dostaňte sa až na vrchol a vybudujte úspešnú autobusovú dopravnú spoločnosť. Počas postupu v kariére môžete odomknúť viac autobusov, okresov a trás. Vybudujte si väčšiu dopravnú sieť jazdou po trasách, aby ste získali viac kreditov a kúpili si viac autobusov. Úspech spoločnosti je len vo vašich rukách!


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách