Call of Duty: Infinite Warfare Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Call of Duty: Infinite Warfare - PC DVDCall of Duty: Infinite Warfare - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 352418
ActivisionEN dabing

Call of Duty: Infinite Warfare [PS4]

Vychvaľovaný tím zo štúdia Infinity Ward dosahuje nových výšin s hrou Call of Duty: Infinite Warfare, ktorá sa vracia ku svojim základom, klasickému boj medzi dvomi armádami. Hra Call of Duty: Infinite Warfare pohlcuje hráčov vo vojnovom príbehu, ktorý sa po prvý krát v histórii série dostáva za hranice zeme do obrovského priestoru nášho solárneho systému.

Hra Call of Duty: Infinite Warfare zaručí niečo pre každého fanúšika série s tromi unikátnymi štýlmi: Campaign, Multiplayer a Zombies.

  • Sinle player kampaň
    Hra hráčov zavedie na nezabudnuteľnú cestu pri tom ako sa pripoja k hrdinskému boju. Kampaň sa rozpína naším solárnym systémom a zavedie hráčov na cestu zo zeme, až za našu atmosféru. Je to vojna majestátnych rozmerov s nezabudnuteľnými postavami, bohatým emočnými rozpätím, novým epickým prostredím a akciou šlágru Call of Duty.

  • Návrat ku klasickej vojne na obrovskej škále
    Hra je postavená vo vierohodnom futuristickom prostredí, hra postaví hráčov do úlohy kapitána Reyesa, pilota špeciálnej operácie prvého stupňa, ktorý sa postaví ku kormidlu Retribution, jednej z posledných pozemských vojnových lodí. V čase nemysliteľnej nepriazne musí Reyes viesť zvyšky koaličných síl proti neúnavnému nepriateľovi.

  • Boj s fanatickým nepriateľom
    Settlement Defense Front (The Front) reprezentuje frakciu vzbúrencov, ktorý sa odpojili od aliancie spojených vesmírnych národov počas vojny o oddelenie, pred mnohými rokmi. Vo svete Call of Duty: Infinite Warfare bola naša planéta obratá o jej prirodzené zdroje pri populačnom náraste a industriálnom raste. Pozemšťania sa teraz spoliehajú na kolónie naprieč solárnym systémom pre ťažbu na planétach a asteroidoch, ktoré sú nevyhnutné palivové zásoby a iné zdroje. The Front je fašistická moc, ktorá je zložená z brutálnych a militantných radikálov, ktorí boli zocelení extrémnymi podmienkami mimozemských prostredí. Dožadujú sa nadvlády nad mimozemskými základňami a nad ich bohatstvom, čím kladú pozemské krajiny do zveráku. Po rokoch neľahkej patovej situácie, sú diplomatické vzťahy napäté a bude stačiť mierne postrčenie pre vznik vojny v celom solárnom systéme.

  • Pohlcujúci zážitok z kampane
    Po prvý krát mnoho častí kampane od pozemnej akcie, cez pilotovanie prúdového bojového lietadla, po súboje v nulovej gravitácii a vesmírne boje, všetko sa Vám bude zdať úplne prirodzené, akciou nabitý zážitok s minimom viditeľných načítavacích obrazoviek a doručí podpis šlágra, ktorý si fanúšikovia obľúbili.

  • Bojové lode prinášajú nový element
    Úplne po prvý raz v sérii, sú vzdušné a vesmírne súboje kľúčovou súčasťou kampane. Hráči zažijú nové súbojové scenáre a prostredia, ktoré pridávajú ohromnú rozmanitosť a vzrušenie do single player kampane.

  • The Retribution
    Retribution slúži ako domovská základňa pre hráčov a reprezentuje ich život na planéte Zem, pri tom ako sa vydávajú na cestu naprieč solárnym systémom. Masívna bojová loď, na ktorej sú ubytovaní členovia vašej posádky, Retribution je kľúčová postava v kampani a loď, na ktorej budú hráči závislí a o ktorú sa budú starať.

  • Jackal
    Počas kampane budú hráči pilotovať aj ich vlastný súbojové prúdovú stíhačku, ktorá je známa ako Jackal.

  • Multiplayer
    Hra Call of Duty: Infinite Warfare predstavuje multiplayer mód, v ktorom pocítite evolúciu pohybového systému s dôrazom na zapojenie sa do prednej línie. Odmeňuje hráčov za využitie ich okolia aplikácie stratégií v zápale boja. Mapy sú navrhnuté tak, aby pohltili hráčov do rýchleho, zábavného a hektického herného štýlu, ktorý hráči očakávajú. S novým prístupom k hraniu, prinesie multiplayer inovatívny herný štýl, ktorý vyzýva hráčov k dosiahnutiu ich cieľov rôznymi kreatívnymi spôsobmi, ktorý je založený na ich špecifickom hernom štýle.

  • Zombie
    Infinite Warfare predstaví originálny kooperatívny mód, Zombies, ktorý zavedie hráčov na divokú jazdu naprieč novým príbehom s unikátnym hernými vymoženosťami a mechanikami. Očakávajte hromadu zábavných prekvapení pri novom zážitku so Zombies, ktoré budú ohlásené neskôr v roku.






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách