Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 PC

9,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 206961
ActivisionEN dabing

Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 [PC CIAB]

Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1, prvá sťahovateľná kolekcia do hry Call of Duty: Modern Warfare 3, prichádza naložená nielen štyrmi multiplayerovými mapami pre režim Survival, ale i dvomi Special Ops misiami.

Vyzbrojený týmto jediným obsahovým balíčkom si môžete vybrať medzi militarizovaným Central Parkom na mape "Liberation" ničením scenérií v prímorskom talianskom dovolenkovom raji na mape "Piazza," výhľadom zo 70 poschodového mrakodrapu na mape "Overwatch" a bojom okolo zostreleného Air Force One na mape "Black Box". A ak Vám táto šírka záberu multiplayerových máp nestačí, alebo ste priaznivcami Special Ops, môžete vyskočiť na snežné skútre a infiltrovať diamantovú baňu v misii "Black Ice", alebo sa vydať do Indie, kde v je misii "Negotiator" osud rukojemníkov vo Vašich rukách. Prvá sťahovateľná kolekcia Call of Duty Modern Warfare 3: Collection 1 tak ponúka rad bojových a kooperatívnych máp a misií, aké ste ešte doterat nevidele.



  • 4 multiplayerové mapy (Liberation, Piazza, Overwatch a Black Box)
  • 2 Spec Ops misie (Black Ice a Negotiator)



    Rozšírenie vyžaduje základnú hru Call of Duty: Modern Warfare 3 a pripojenie k sieti Internet!

    Balenie hry obsahuje len prístupový kód ku stiahnutiu rozšírenia pomocou služby Steam. Fyzický nosič CD/DVD nie je obsahom balenia!






  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách