Call of Duty: Modern Warfare III - Cross-Gen Bundle

digitálna distribúcia
Cena s DPH
81,99 €
Cena bez DPH: 68,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468917
ElectronicEN dabing

Call of Duty: Modern Warfare III - Cross-Gen Bundle [XBOX X|S digital]

Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.


Je čas vyrovnať staré účty

Ako pocta dvom vzrušujúcim dekádam majstrovstva strieľačiek z pohľadu prvej osoby si Modern Warfare III si pripomína 20. výročie Call of Duty tým, že ponúka jednu z najrozsiahlejších zbierok máp pre viacerých hráčov, aké ste kedy videli. Táto pozoruhodná kompilácia obsahuje obľúbené obľúbené položky fanúšikov aj úplne nové prírastky. Pri spustení sa hráči môžu ponoriť do všetkých 16 remastrovaných máp z pôvodnej hry Modern Warfare 2 (2009), ktoré obsahujú vzrušujúce nové režimy a vylepšenia hry. Okrem toho bude predstavených viac ako 12 nových základných máp 6v6 pre živé sezóny po spustení paliva.

O hre

  • V priamom pokračovaní rekordného Call of Duty: Modern Warfare II sa kapitán Price a Task Force 141 ocitnú tvárou v tvár konečnej hrozbe. Notoricky známy ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov rozširuje svoj dosah po celom svete a tlačí Task Force 141 do boja s bezkonkurenčným odhodlaním. Vôbec prvýkrát sa môžu hráči spojiť s inými jednotkami, aby sa postavili a prežili proti masívnym hordám nemŕtvych na doteraz najväčšej mape Call of Duty Zombies. Modern Warfare Zombies (MWZ) predstavuje úplne nový príbeh TreyarchZombies, doplnený o vzrušujúce misie, základné funkcie zombie a skryté tajomstvá, ktoré čakajú na odhalenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Kampaň: Vydajte sa na výpravnú cestu v kampani, kde vás strhujúce výpravné misie prenesú do najvzdialenejších končín zemegule.
  • Special Ops: Ponorte sa do pulzujúceho režimu Special Ops, kde vás lákajú kooperatívne misie a pozývajú vás a kamaráta, aby ste sa spojili a spoločne čelili chaosu.
  • Otvorené bojové misie: Ponorte sa do týchto misií, kde máte každú stratégiu na dosah ruky. S rozmanitými nákladmi a nespočetnými cestami si vytvorte svoj jedinečný prístup pre nekonečne vzrušujúci zážitok.
  • Nové režimy pre viacerých hráčov:Pozemná vojna, Invázia a Vojna. Ponorte sa do veľkolepých súbojov, v ktorých sa až 64 hráčov stretne na rozsiahlych bojiskách, alebo sa spojte s 32 spojencami a zhromaždite sa po boku vojakov umelej inteligencie, strategicky ovládnite kľúčové ciele. Režim War medzitým znovu rozdúcha nostalgický plameň srdečným návratom k ikonickým stretom misií Call of Duty.
  • Nové zbrane a vybavenie: Vylepšite svoj arzenál okrem iného elegantnými útočnými puškami, presnými ostreľovacími puškami a hrôzostrašnými brokovnicami.
  • Nový režim zombie: Pripravte sa na cestu do iného sveta. Ponorte sa do rozsiahlej ságy Zombies v otvorenom svete na najväčšej mape, akú ste kedy videli v histórii Call of Duty. Zažite strašidelnú zmes nových a známych mechaník z minulých Zombies legiend.

Trailer

Trailer



Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách