Call of Duty: Vanguard Typ konzoly:

+ Darček: Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA Call of Duty: Vanguard - PS4Call of Duty: Vanguard - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 433803
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 15 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 34,99 €

Call of Duty: Vanguard [Xbox Series X|S]

Darček - Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
Najrýchlejší dostanú ku hre steelbook s motívom hry.
Zobraziť celý popis darčeka

Svet celé roky trpí kvôli tej doteraz najväčšej a najkrvavejšej vojne, ale priebeh druhej svetovej vojny sa konečne mení. Teraz musí povstať hŕstka vybraných, aby dokončila svoju úlohu a raz navždy zmenila podobu vojny.

Úspešná značka Call of Duty sa vracia s titulom Call of Duty: Vanguard, v ktorom hráči očami hrdinov druhej svetovej vojny zažijú globálne bitky a osudové udalosti, ktoré ich zviedli dohromady. Vanguard, ktorý vyvíja Sledgehammer Games, obsahuje hlboko podmanivý príbeh o vybranej skupine vojakov z rôznych krajín a rôzneho pôvodu, ktorí spoločne povstávajú, aby čelili tej najdesivejšie svetovej hrozbe, zmenili priebeh vojny a pripravili pôdu pre to, čo dnes poznáme ako boj špeciálnych jednotiek. Toto je ich príbeh. Toto je Call of Duty: Vanguard.

Prostredníctvom pozoruhodnej cesty týchto zocelených vojakov hráči prežijú dôležité bitky druhej svetovej vojny, kde budú bojovať o víťazstvo na niekoľkých vojnových frontoch - na východných a západných frontoch v Európe, v Pacifiku a v severnej Afrike. Či už pôjde o súboje lietadiel nad Midwayskými ostrovmi, obranu Stalingradu s odstreľovačskou presnosťou, zoskoky nad Francúzskom alebo reflexiu postupujúcich síl v severnej Afrike, v kampani Call of Duty: Vanguard sa hráči ponoria do strhujúceho a úchvatného príbehového zážitku založeného na postavách, ktoré bude zahŕňať súboje bezkonkurenčných rozmerov a zároveň bude rozprávať desivé príbehy o tých, ktorí zvrátili priebeh vojny a navždy zmenili históriu.

Nad rámec kampane posúva neutíchajúca rivalita globálnej vojny akciu ešte ďalej v epickom balíčku s obsahom, vrátane strhujúcich režimov pre viacerých hráčov a kooperáciu. Hráči sa stanú predvojom sily, ktorá zmenila vojnu, zatiaľ čo sa zapíšu do histórie vďaka charakteristickým prestrelkám Call of Duty a zážitku pre viacerých hráčov. Hráči budú tiež môcť preveriť svoju zdatnosť, keď sa pokúsia prežiť neutíchajúci nápor nemŕtvych v desivom novom zážitku Zombies, ktorý vyvíja Treyarch Studios.

Call of Duty: Vanguard po vydaní takisto predstaví novú a bezkonkurenčné integráciu Call of Duty: Warzone a bude podporovať hranie naprieč platformami, naprieč postupom a naprieč generáciami - to všetko nad rámec obrovského harmonogramu bezplatného obsahu, ktorý po premiére hry pridá nové mapy pre viac hráčov, režimy, sezónne udalosti, komunitné oslavy a ďalšie.

Na týchto frontoch sa písala história. Vyhrávala ju táto taktika. Zachovali ju títo hrdinovia. Je na čase prežiť hrôzy a triumfy ich očami a postaviť sa tej najväčšej výzve, akú kedy svet poznal. Je na čase povstať na všetkých frontoch.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách