Call of the Sea (Journey Edition) PS5

69,99 €
52,99 €
Cena bez DPH: 44,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 440727
MeridiemEN dabing

Doporučené produkty (1)

Call of the Sea (Journey Edition) [PS5]

Píše sa rok 1934 a sme vo vzdialených kútoch južného Pacifiku. Norah práve preplávala cez oceán po stopách pohrešovanej výpravy svojho manžela a ocitá sa v bujnom ostrovnom raji - na bezmennom, zabudnutom mieste plnom pozostatkov stratenej civilizácie.

Aké podivné tajomstvá sa tu skrývajú a čo Norah objaví počas pátrania po pravde?

Preskúmajte strhujúci tropický ostrov (precízne vymodelovaný v Unreal Engine 4), ktorý prekypuje fantastickými scenériami, stratenými ruinami a okultnými záhadami.

Zoznámte sa s Norah

Užite si okúzľujúcu štúdiu ženy na výprave za pravdou o zmiznutí svojho manžela, keď chce zistiť, kým naozaj je. O kompletný dabing sa postarala Cissy Jones (Firewatch, The Walking Dead: Season 1).

Ponorte sa do hĺbky

Ponorte sa do príbehového dobrodružstva plného emócií, napätia a surrealistických prekvapení. Vyšetrite stopy po predchádzajúcej výprave, vydedukujte čo sa stalo a vyriešte celú radu chytrých hádaniek.

call-of-the-sea-journey-edition-txt1


Call of the Sea - Journey Edition je limitovaná číslovaná krabicová edícia, ktorá je po celej Európe dostupná len v počte 1000 kusov. Obsahuje kompletný herný obsah z Nora’s Diary Edition s nasledujúcimi bonusmi: Vynikajúci originálny soundtrack (ktorý zložil Eduardo De la Iglesia) na zberateľskom farebnom vinyle, artbook v pevnej väzbe s viac než 130 stránkami návrhov, artworkov a obrázkov z hry, tri litografie s pôvodnými artworkmi v špeciálnej značkovej krabici Call of the Sea.



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách