Carmageddon: Max Damage Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Carmageddon: Max Damage - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 349473
StainlessEN dabing

Carmageddon: Max Damage [XBOX ONE]

Vitajte vo vražednom svete Carmageddon: Max Damage, v závodnej hre kde získate body za prejdenie lokálnych obyvateľov a vaši súperi sú banda bláznov v zvrátenom mixe vražedných mašín. S bláznivými posilneniami, bizarným okolím a rozmanitými možnosťami výhry sa všetko spája do nespočetných hodín násilnej zábavy na popukanie.



  • Garáž:
    V tejto hre je hlavnou hviezdou automobil. Vyberte si z viac ako 30 železo požierajúcich vozidiel dizajnovaných na určité úlohy; zničenie súperov a zabíjanie chodcov. Kruto prispôsobené na ničenie všetkého v ich ceste, každé má vlastný vysoko odlišný charakter s pomäteným vodičom, ktorý sa hodí k vozidlu.

  • Prostredie:
    Vytvorte masaker vo veľkej škále otvorených prostredí a menších bojových arénach, s plno vecami, do ktorých je zábavné vrážať, rozbíjať ich, odtrhnúť ich, alebo ich odhodiť. Preskúmajte ulice miest a prímestské cesty, vyprahnuté púšte, ľadové pustatiny, všetky plné šťavnatých masových batohov, pre vaše zabijácke potešenie.

  • Chodci:
    Pohybujúce sa ciele všetkých vekov, tvarov a druhov vytvárajú v hre Carmageddon: Max Damage rovnoprávne príležitosti pre parádnu zabíjačku. Užite si rozdrvenie starcov, dusiace sa mníšky, odrážajúce sa kočky v plavkách... Plus prícestných na vozíčkoch, alebo pohyblivých skútroch a bicykloch... Medvede, tučniaky, mimozemšťania a omnoho, omnoho viac.

    Herné Módy:

    Hrajte v jednom z troch herných módov, buď stúpajte v Carmageddon rebríčku v kariére, robte si čo len chcete po odomknutí voľného hrania, alebo vyzvite masy v Multiplayer móde, ale pamätajte si, všetko je o masakri.

  • Kariéra:
    Prejdite rôznymi misiami naprieč šestnástimi kapitolami. Vylepšite si vaše vozidlo a dávajte pozor na vozidlá, ktoré sa oplatí ukradnúť, aby ste zostali v popredí. Lovte achievementy, výzvy a zberateľné predmety, čím sa zabavíte hodinami krvou a olejom podliatej zábavy.

  • Voľné hranie:
    Splňte úrovne v kariére, čím si odomknete možnosť voľného hrania, kde neexistujú žiadne pravidlá, limity, všetko je len zábava! Jednoducho preskúmavajte prostredie, alebo tlčte chodcov, zrážajte kravy, znepriateľte si umelú inteligenciu a nabaľte sa vylepšeniami, aby ste otestovali zábavné kombinácie zbraní vo vašom voľnom čase.

  • Multiplayer:
    Vyzvite až vašich priateľov, alebo neznámych na bojové festivaly plné súbojov, alebo sa spojte s kamarátmi, lovte nepriateľské vozidlá a zničte ich.

  • Akčné prehrávanie:
    Prežite všetok ničivý chaos s neskutočným systémom akčného prehrávania, s viacerými pohľadmi kamier a možnosťami prehrávania. Bude to znamenať, že už nikdy nezmeškáte poriadnu zrážku! Zdieľajte vaše videá online a pochváľte sa vašimi ničivými úspechmi.

  • Druhy akcie:
    Rozhodnite sa či už chcete závodiť, naháňať a zabíjať v zmeske akčných podujatí proti umelej inteligencii v hre Carmageddon: Max Damage, alebo hrajte online proti masám fanúšikom Carmageddon.

  • Zosilnenia:
    Nájdite viac ako 90 zábavných zosilnení, ktoré Vám pomôžu prekaziť plány súperom v rôznych spôsoboch na popukanie. Rýchlo zistíte, ktoré zmrzačia nepriateľov, ktoré zlepšia vašu výkonnosť, alebo proste všetko skazia.






  • Carmageddon: Max Damage - XBOX ONE - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách