Zadný kryt Clear Gadget pre Samsung Galaxy S23, transparentná (s odnímateľným úchytom)

54,90 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457240
Samsung

Zadný kryt Clear Gadget pre Samsung Galaxy S23, transparentná (s odnímateľným úchytom) [EF-XS911CTEGWW]

O produkte

  • Kryt a stojan v jednom
    Bez ohľadu na to, kam si vezmete svoj Samsung z rady Galaxy S23, vždy sa môžete spoľahnúť na zvýšenú odolnosť a stabilitu úchopu priehľadného krytu s odnímateľným pútkom. Vďaka tomu si cez neho môžete prevliecť prsty tak, aby ste znížili riziko náhodného pádu telefónu, a zároveň ho môžete použiť aj ako praktický stojan, ktorý vám spríjemní sledovanie obľúbeného obsahu bez použitia rúk.
  • Odkrýva prirodzenú krásu
    Milujete dokonalý a do detailu prepracovaný dizajn telefónu? V tom prípade sa nemusíte báť, že by ho kryt akokoľvek narušil. Ten je kompletne priehľadný, takže prirodzené farebné tóny zostanú aj naďalej zachované. Súčasne však získate ďalšiu vrstvu ochrany pomocou povrchu odolného voči poškriabaniu na vonkajšej i vnútornej strane krytu.
  • Ešte viac možností prispôsobenia
    Ak si chcete kryt dodatočne vylepšiť, jednoducho k nemu pripevnite špeciálne pútka a ďalšie príslušenstvo, ktorého motívy sú založené na základe spolupráce spoločnosti Samsung s veľkými menami zábavného priemyslu. Vyberte si zo širokej ponuky a nájdite doplnok, ktorý v maximálnej miere vyzdvihne váš jedinečný štýl. Medzi funkčné príslušenstvo patrí napríklad odnímateľný držiak, ktorý vám umožní telefón držať ešte stabilnejšie a pohodlnejšie.
  • Spoločne k zelenším zajtrajškom
    Zakúpením originálneho príslušenstva Samsung pre sériu Galaxy S23 ochránite svoj telefón i našu planétu. Pri jeho výrobe sa v maximálnej možnej miere používajú recyklované materiály, vďaka čomu získal medzinárodný certifikát UL, ktorý označuje výrobky s nízkym vplyvom na životné prostredie a prírodný ekosystém.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách