Ochranné sklo PanzerGlass UWF AB FP pre Samsung Galaxy S23

Cena s DPH
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460114
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass UWF AB FP pre Samsung Galaxy S23 [7322]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Temperácia v peci po dobu 5 hodín
    Ochranné sklo značky PanzerGlass™ je vyrábané z jedinečného japonského skla Asahi, poctivou temperáciou v peci (nie chemicky) pri teplote 500 °C po dobu až 5 hodín. Vďaka unikátnemu patentovanému technologickému postupu je pripravené odolávať všetkým nástrahám, ktorým môže byť vystavené pri každodennom používaní – pádom, škrabancom či nárazom tvrdých predmetov.
  • Antibakteriálny povrch
    Na povrchu ochranných skiel PanzerGlass™ sa nachádza špeciálna antibakteriálna vrstva, ktorá je netoxická a dokáže eliminovať až 99 % baktérií či spór plesní. Poskytuje 12-mesačnú nepretržitú ochranu a jej vlastnosti sú testované podľa prísnej normy ISO 22196 / JIS 22810. Chráni tak vaše zdravie pred nepríjemnými ochoreniami.
  • 2x vyššia odolnosť voči pádom
    Sklo PanzerGlass™ pre radu Samsung Galaxy S23 je 2x odolnejšie voči pádom než verzia pre model Galaxy S22 a S22+. Vďaka tomu predlžuje životnosť smartfónu a znižuje riziko drahých opráv. Svoj telefón môžete sebavedomo používať aj v náročných podmienkach a prípadný pád nebude automaticky znamenať rozbitie displeja.
  • Sklo, ktoré nepoškriabete
    Nosíte svoj Samsung vo vreckách s kľúčmi alebo inými tvrdými predmetmi? Vďaka ochrannému sklu PanzerGlass™ sa nemusíte obávať nepríjemných škrabancov na displeji. Vyvinuté totiž bolo tak, aby odolalo až 3 000 poškrabaniam, ktoré boli testované oceľovou vlnou.
  • Úroveň tvrdosti DIAMOND
    Najodolnejšie sklá PanzerGlass™ DIAMOND sú až 3x temperované a leštené. Vďaka tomu zabezpečujú nekompromisnú ochranu a bez problémov odolávajú aj veľmi silným nárazom či škrabancom od mimoriadne ostrých predmetov. Ochranné sklá PanzerGlass™ DIAMOND sú ideálnou voľbou pre každého, kto chce svojmu smartfónu dopriať najlepšiu možnú ochranu pred všetkými vonkajšími vplyvmi.
  • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
    Špeciálne navrhnutá veľkosť ochranného skla, ktorá dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj, avšak zároveň je kompatibilná s puzdrami a obalmi. . Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, no zároveň zachováva vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja. Vďaka dokonalému prekrytiu displeja má toto sklo v porovnaní so Standard fit až o 100 % pevnejšie okraje a je o 20 % ohybnejšie. Naviac, odolá pádom z o 150 % väčšej výšky. Zabezpečuje tak špičkovú ochranu za každých okolností.
  • Nalepte ho až 200x!
    Nalepenie skla PanzerGlass™ je mimoriadne jednoduché a zvládnete ho aj v prípade, že nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti. No pokiaľ sa vám náhodou nepodarí na prvýkrát, nemusíte sa obávať, že sklo stratí svoju funkčnosť a budete si musieť kúpiť druhé. Silikónový povlak na zadnej strane skla PanzerGlass™ zabezpečuje, že ho môžete až 200x odlepiť a následne opätovne nalepiť bez toho, aby prišlo o svoje vynikajúce vlastnosti. Ak náhodou vymeníte váš smartfón za nový, viete ho bez problémov prelepiť.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť zariadení a zamedzuje ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • Tvrdené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrdeného skla
  • Mokrá a suchá čistiaca handrička
  • Odstraňovač prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách