Code of Princess EX Nintendo SWITCH

49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 387297
NICALiSEN dabing

Code of Princess EX [NSW]

S viac ako 100 úlohami sľubuje hra Code of Princess mnoho hodín zábavy v tomto vzrušujúcom príbehu o obnovení a sláve. Hráči sa môžu ponoriť do sveta aký ešte nevideli. S výberom ôsmych hlavných postáv a viac ako päťdesiatich v multiplayer móde, musia byť hráči potešení rozsahom prispôsobení v hre.

Multiplayer v hre Code of Princess vám umožní bojovať s, alebo proti vašim priateľom. Hráči útočia zložitými combo útokmi, ktorými zničia svojich súperov. Využite možnosť pohybu medzi sférami, čím sa efektívne vyhnete útokom a budete môcť napádať nepriateľské monštrá po jednom.

Nadabované animované scény zdôrazňujú príbeh, čím privádzajú k životu zničené kráľovstvo. Ako perfektné prepojenie viacerých žánrov ponúka hra Code of Princess akčné herné prvky arkádových "beat 'em up" scrollerov a vývoj charakterov, ktoré poznáte z RPG titulov.

Cestujte hlboko do sveta Deluxia výberom z mnohých hlavných postáv, ktoré dizajnoval Kinu Nishimura (Street Fighter). Hráči postupujú vo svojom dobrodružstve sprevádzaní majestátnymi piesňami známeho skladateľa ACE(Xenoblade Chronicles).

  • Bojujte v troch sférach
    Pri tom ako sa na vás rútia nepriatelia z troch rôznych sfér, budete musieť preskakovať z jednej na druhú za využitia rýchlostí a zručností, ktoré budú potrebné pre porazenie vašich nepriateľov a prežitie úrovne. Udeľte extrémne zranenia, vyhýbajte sa smrteľným útokom a zničte veľkú rozmanitosť monštier, ktoré stoja vo vašej ceste.

  • Viac ako 50 hrateľných postáv
    Každá postava, ktorú stretnete sa stáva hrateľnou, takže nájdite, prispôsobte a pripravte ich na útok.

  • Viac ako 100 úloh na splnenie
    Hra Code of Princess sľubuje mnoho prekážok, ktoré musíte prekonať a budete mať možnosť si vybrať, ktoré misie na vašej ceste splníte.

  • Multiplayer mód s možnosťami kooperatívneho hrania a versus módu
    Až štyria hráči môžu hrať spoločne, alebo proti sebe, lokálne, alebo online. Taktiež si budete môcť porovnať vaše schopnosti s inými hráčmi v online zápasoch v rebríčku.





  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách