Colors Live (Pressure Sensing Pen Edition) Nintendo SWITCH

49,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 434059
NighthawkCZ dabing

Colors Live (Pressure Sensing Pen Edition) [NSW]

Táto verzia hry obsahuje pero na kreslenie! Colors Live, pokračovanie kriticky uznávanej maliarskej hry Colors! 3D konečne prichádza na Nintendo Switch spolu s Colors SonarPen citlivým na tlak, ktorý je súčasťou každej fyzickej jednotky!

Colors Live je založená na moderných maliarskych technikách pôvodne vyvinutých pre profesionálne kresliace tablety a je prispôsobená pre Nintendo Switch a uspokojí každého od vážnych umelcov až po bezcieľnych čmárancov. Či už chcete načrtnúť, namaľovať alebo vypracovať ďalšie plány na ovládnutie sveta, Colors Live je perfektný digitálny skicár.

  • Colors SonarPen: ponúka citlivosť na tlak, prirodzený pocit z maľovania a plne prispôsobiteľnú hrúbku ťahu, opacitu alebo oboje.
  • Maľujte kdekoľvek: Maľujte z pohodlia domova alebo na cestách!
  • Colors Quest: kreatívny nový herný režim, v ktorom každý deň strávite chvíľku maľovania, aby ste pokročili a postupovali vyššie. Navrhnuté pre začiatočníkov i majstrov, uvidíte, ako sa vaše maliarske schopnosti každým dňom zlepšujú.
  • The Colors Gallery: Colors Live ponúka aj integráciu s veľmi obľúbenou galériou Colors Gallery, do ktorej komunita nahrala ohromujúcich 4 milióny obrazov, z ktorých každý má jedinečné prehrávanie maľby. Sledujte svojich priateľov a talentovaných výtvarníkov a podeľte sa o svoje výtvory s celým svetom.
  • Prehrávanie maľby: Nahrávajte alebo sledujte, ako sa obraz spája od začiatku do konca, a zistite, ako bol vytvorený.
  • Maľujte spolu s priateľom: Hráči môžu používať zdieľané plátno a spolupracovať na obraze z pohodlia domova prostredníctvom Nintendo Online.



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ dabingEN dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách