Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ PC DVD

19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 263755
SEGACZ titulky

Company of Heroes 2: Ardennes Assault CZ [PC DVD]

Company of Heroes 2: Ardennes Assault predstavuje trýznivú novú kapitolu úspešnej série. Táto vzrušujúca kampaň, ktorá pokračuje v príbehu druhej svetovej vojny, Vás vrhne priamo doprostred bitky, ktorú Churchill kedysi popísal ako "…nepochybne tú najväčšiu americkú bitku vojny". Tento kľúčový stret sa preslávil pod názvom Bitka v Ardenách.

Ujmite se velenia amerických spojeneckých vojsk, ktoré čelia taktickým výzvám a nemilosrdnej krajine počas prekvapivého útočného manévru zo strany neľútostného a znovu vzkrieseného Oberkommanda West. Sledujte očami troch rôznych veliteľom ako sa odohráva bitka v Ardenách, zažite z prvej ruky jedinečné boje, ktoré vo vojne museli vybojovať a to, ako Vaše činy ovplyvnia ich budúcnosť. Krutá vojnová pravda je taká, že skutočne v bezpečí nie je nikto a Vaše jednotky nie sú žiadnou výjimkou. Staňte sa svedkami ich hrdinstva proti nesmiernej presile a bojujte o nadvládu nad strategicky kľúčovou oblasťou Arden.



  • Ujmite sa velenia strategického pokrytia kľúčových lokalít na mape počas bitky v Ardenách. Zvoľte si poradie, v akom chcete misie hrať, porazte silnú nemeckú armádu a zvráťte priebeh vojny.
  • Zapojte sa do dynamickej kampane v Ardenách, ktorá pozostáva z 11 misií a 7 stretov podľa skutočných udalostí. Kampaň postupuje s dynamickými bonusovými úlohami, ktoré sa menia pri každom odohratí, vďaka čomu zažijete dosiaľ nevídanú opätovnú hrateľnosť.
  • Veľte všestrannej leteckej jednotke, neúnavnej mechanizovanej pechote a ťažkej podpornej jednotke a zvoľte si, ktorú na danú misiu nasadíte. Každá jednotka je pod velením 3 rôznych dôstojníkov, z ktorých má každý svoj vlastný štýl, perspektívu i schopnosti.
  • Buďte opatrní so svojimi strategickými rozhodnutiami, pretože výsledky a celkové zdravie jednotky sa prenášajú medzi misiami. Získané skúsenosti môžu zvýšiť celkovú účinnosť jednotky, zatiaľ čo straty znižujú jej celkové zdravie. Pokiaľ sa o svoje jednotky nebudete dobre starať, prídete o ne nadobro. Vaše rozhodnutia majú rozhodujúci vplyv na výsledok bitky!
  • Upravte si všetky 4 jedinečné schopnosti jednotky pomocou až 6 voliteľných vylepšení. Jedinečný strom schopností ponúka 72 úrovní vylepšení, ktoré Vám umožňujú špecializovať svojich veliteľov počas kampane.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách