Contra: Operation Galuga Typ konzoly:

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 473048
KONAMIEN dabing

Contra: Operation Galuga [PS5]

Legendárna strieľačka sa vracia!


Contra: Operation Galuga prináša úplne nový pohľad na klasické NES/arcade hry z 80. rokov. S ikonickou hrateľnosťou, modernými grafickými a zvukovými efektami a novými úrovňami a nepriateľmi ju tvorí skvelou hrou čo si môžete zahrať s priateľmi. Skvelá akcia pre dvoch hráčov v príbehovom režime alebo až štyroch hráčov v arkádovom režime! Zažite legendu Contra na vlastnej koži!

O hre

  • Hrateľnosť
    Hra prináša ikonickú a bezchybnú hrateľnosť, ktorá definovala sériu. Bojové akcie sú rýchle, intenzívne a plné adrenalínu, čo vám poskytuje nezabudnuteľný zážitok.

  • Grafika a zvuk
    Hra je založená na grafike zvukoch na dnešnej úrovni, ale nestráca svoju ikonickosť, takže sa viete ponoriť do sveta séria Contra s novým vizuálnym a zvukovým spracovaním.

  • Zbrane
    Môžete očakávať originálne zbrane ako Spread Gun a Laser Rifle. Nájdete tu ale aj zbrane ako Machine Gun, Flame Weapon, Homing Missile alebo Crush Bombs. Každá zbraň má svoje jedinečné vlastnosti a môžete si vybrat, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu hrateľnému štýlu.

  • Nové herné mechaniky
    Okrem tradičných herných prvkov série Contra, Operation Galuga pridáva aj nové mechaniky a prvky, ktoré hrateľnosť oživujú a robia hru ešte zábavnejšou a dynamickou. Môžete sa tešiť na mechaniky ako "Overload" - obetujte svoje zbrane aby ste použili najsilejšie útoky, "Drony" - drony, ktoré vám budú pomáhať v boji, "Bariéra" - použite bariéru, ktorá vás ochráni pred útokmi, "Paľba (Baráž)" - vystreľte riadené strely, ktoré zničia všetko naokolo.

  • Nepriatelia
    Stretávate sa s rôznorodými nepriateľmi - od malých, rýchlych robotov až po obrovské monštrá. Každý nepriateľ vyžaduje inú stratégiu a použitie zbraní.

  • Nové úrovne
    Hra pridáva nové úrovne do známej série, čo vám poskytuje nové prostredie na preskúmanie a nové výzvy na prekonanie, ako napríklad nový bossovia, ktorí sú impozantí a zábavní - každý s jedinečnými schopnosťami.

  • Módy
    V hre nájdete 3 rôzne módy. Môžete sa pustiť do kooperatívnej akcie s priateľmi, čím sa spoločne vyrovnávate hrozbám z vesmíru. S možnosťou hrania až pre štyri hráčov v Arcade Mode, môžete s priateľmi skočiť rovno do akcie bez filmových sekvencií alebo dialógov. Challenge Mode prináša až 30 najťažších misií, v ktorých bojujete s najzložitejšími bossmi.


Gameplay Trailer

Trailer

Character Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách