Crash Team Racing Nitro-Fueled Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Crash Team Racing Nitro-Fueled - PS4Crash Team Racing Nitro-Fueled - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 390948
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 22,99 €

Crash Team Racing Nitro-Fueled [XBOX ONE]

Posledný diel Crasha je konečne tu. Kombinácia závodnej hry a akčnej arkády, ktorá vás zavedie do známeho sveta postavičiek z predchádzajúcich Crash Bandicoot titulov. Ide o remaster pôvodnej hry do nového grafického vizuálu. V hre nájdete všetky kvality pôvodného dielu. Chýbať nebudú klasické mapy, postavy či režimy ako adventúra časovky.

To však nie je všetko. Teraz v hre však nájdete aj online multiplayer. Súťažiť s kamarátmi budete môcť nie len pri jednom televízore, ale aj po sieti.

V novej verzii Nitro-Fueled sa takisto vracia režim dobrodružstva a sním aj zloduch Nitros Oxide. V režime Classic si z ponuky vyberieš postavu, ktorej pretekársky štýl potom budeš musieť plne ovládnuť - avšak rovnako ako v pôvodnej hre pre konzolu PS1 svoju postavu musíš previesť od začiatku do konca. V režime Nitro-Fueled si počas celého dobrodružstva môžeš neustále odomykať ďalšie postavy, motokáry či úpravy a podľa ľubovoľne ich striedať. Taktiež tu nájdete 4 ďalšie režimy: preteky o trofej, výzva bossa, výzva CTR a preteky o relikvie. Každá s ich unikátnymi charakteristikami.

Chcete rovno ísť pretekať online, lokálne alebo s počítačovými súpermi? Na výber máte z piatich klasických režimov: časovka, bitka, arkádový pohár, arkádové preteky a verzus. Každý režim má svoje vlastné pravidlá a svoje čaro, tak sadnite za volant a porazte priateľov, rodinu, AI počítač alebo ostatných hráčov online alebo lokálne spolu na jednom gauči.

Vyberte si z rôznych postáv z tohto obľúbeného sveta Crash Bandicoot. Všetky postavy majú svoje plusy a mínusy. Vyberiete si postavu, ktorá sa dokáže jednoducho ovládať alebo siahnete po postave čo sa ťažšie ovláda ale má za to neuveriteľnú rýchlosť? Na výber máte napríklad z týchto postáv: Crash Bandicoot (hlavný hrdina celej sére), Doktor Neo Cortex (šialený vedec), Dingodile (napoly dingo, napoly krokodíl, čo viac treba o ňom vedieť), Coco Bandicoot (Crashova rázna a inteligentńa sestra), Riper Roo (zmutovaný klokan), Doktor N. Gin (svetovo uznávaný fyzik, s raketou v hlave) alebo Pura (Cocoin milovaný domáci tigrík).

Na trati budeš potrebovať proti svojim súperom riadnu výhodu a Nitro-Fueled ti ju ponúka vďaka všetkým zábavným zbraniam, štítom, posilneniam a pasciam.

Nezabudnite si upraviť svoju motokáru podľa vašich predstáv. Kombinujte rôzne časti karosérie, pridajte polepy, alebo si vyberte rôzne variácie vašich pretekárov.

CTR Nitro-Fueled obsahuje pôvodné trate z Crash Team Racing taktiež ako z Crash Nitro Kart, a to aj s pascami a skratkami ako si ich pamätáte. Nájdete tu napríklad klasiky ako Volcano Island, Meteor Gorge, Thunder Struck, Desert Storm, Android Alley a Electron Avenue.

Vývojári z Beenoxu použili najnovšie renderovacie technológie k oživeniu kultovej podoby originálu z 90. rokov minulého storočia, pridali detaily, vernejšie farby a nové úchvatné efekty.

  • Naštartujte motory z postavami, vozidlami a zbraňami z pôvodnej hry.
  • Rôznorodé trate z pôvodnej hry.
  • Pretekajte online s priateľmi, alebo súťažte v Crash súťažiach a umiestnite sa čo najlepšie v online rebríčkoch.





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách