Crime Life: Gang Wars PC DVD

14,99 €
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 3282
KONAMIEN dabing

Crime Life: Gang Wars [PC DVD]

V hre sa vydáte do úlohy mladého zločinca menom Tre, ktorého cieľom je stať sa "niekým", získať si rešpekt medzi svojimi kumpánmi ako aj medzi členmi nepriateľských gangov. Vašim cieľom vlastne bude ovládnuť ulice mesta Grand Central City, kam je hra situovaná.

Cesta to však bude dlhá a ani trošku ľahká. V jej priebehu hry čaká na hráča v úlohy zločinca veľa namáhavých úloh vrátane ochrany svojim kamošom a územia, útokov na nepriateľské gangy, lúpeže, pouličné bitky atď.

V meste "operujú" celkom 4 gangy:

Patrí medzi nich aj banda The Outlawz. Najprv to boli králi mesta Grand Central. Potom však prišiel Justiss so svojou bandou Head Hunterz . The Outlawz čakajú na to kým sa niekto chopí úlohy vodcu a povedie ich v boji za získaním toho, čo im právoplatne patrí.

V meste sú ďalej The Pogue Mahones, čo je banda vedená šialencom menom Mal. ide o dealeri zbraní, ktorý nadovšetko milujú, keď za nich rozprávajú zbrane a päste.

The Kyc je gang stojaci v pozadí tých najdôležitejších obchodov v Gran Central. Kontrolujú import a export tovaru do stredu mesta a rozhodne majú väčší vplyv ako sa na prvý pohľad zdá.

Head Hunterz sú šialenci bez morálky, ktorý pre peniaze spravia všetko. Sú to hlavný rivali The Outlawz a miera nebezpečnosti tohto gangu je naozaj neskutočná.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách