CYGNI: All Guns Blazing Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA CYGNI: All Guns Blazing - Xbox Series X|S
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 465437
KONAMIEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 24. 12. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

CYGNI: All Guns Blazing [PS5]

O hre

Neutíchajúci nápor do očí bijúcich vizuálov, uštipačných zvukových plôch a mysľou roztápajúcej akcie robí z CYGNI predvoj pre ďalšiu generáciu Shoot 'Em Ups.

Prekonaní a prekonaní, ponorte sa do neba plného pekla v poslednej vojne o prežitie. Vyberte si smerovanie energie medzi zbraňami alebo systémami štítov a vydajte sa proti neutíchajúcim vlnám pozemných a vzdušných nepriateľov. Vylepšite svoju loď a zničte kolosálnych mimozemských bossov boji a urobte čokoľvek, aby ste prežili.

CYGNI útočí na oči, uši a myseľ, aby poskytla mimoriadne vzrušujúci zážitok z videohry. CYGNI sa nesnaží znovu vynájsť Shoot 'Em Ups, ale pozdvihnúť žáner tak, aby priniesol vylepšené pocity zo zážitku skutočne novej generácie.

Pozemské sily, utáborené v pozostatkoch dávno stratenej civilizácie na planéte CYGNI, sú zdecimované prekvapivým útokom silnej, biomechanickej mimozemskej rasy. Ako jeden z posledných pilotov na poslednej lodi vo flotile ste jedinou obrannou líniou proti neústupnému mimozemskému bombardovaniu.


Kľúčové vlastnosti

  • Shoot 'Em Up príbeh: S vizuálmi, animáciami a špeciálnymi efektmi novej generácie je CYGNI novým štandardom v kinematografii Shoot 'Em Up.

  • Sólo alebo lokálna kooperácia: Buď osamelým bojovníkom alebo jedným z dvoch v miestnej kooperácii, ktorý bojuje cez intenzívne nepriateľské úrovne naplnené vlnami vzdušných a pozemných útokov.

  • Strhujúci boj: Vyberte si, kam chcete smerovať energiu za behu prepínaním medzi štítmi (defenzíva) alebo zbraňovými systémami (ofenzíva). Zbierajte energiu na napájanie svojej lode a nabitie zbraní od silne zasahujúcich projektilov až po rad rakiet. Spustite útoky vzduch-vzduch a vzduch-zem pri prechádzaní neónmi osvetlenými metropolami, oceánmi a rôznymi krajinami z iného sveta.

  • Vizuály a zvuky novej generácie: Vychutnajte si vysoko kvalitné a nádherne spracované jedinečné vizuálne prvky a efekty tohto filmového zážitku. Pohlcujúci zvukový dizajn a vysokokvalitná, originálna a plne organizovaná hudba, ktorú si budete užívať, aj keď nebudete hrať.

  • Crowd System (AI): Davový systém poháňa pozemné jednotky – sú postavené tak, aby sa správali, čo im dáva inteligentné a vierohodné správanie, vzory a formácie. Nepriateľské správanie reaguje na hráča, nie na to, aby mal vopred nastavené vzory striel a umiestnenia.

  • Filmový štýl: CGI Cutscenes rozpráva príbeh filmového rozsahu a tempa. Dlhšie úrovne sa zameriavajú na rozprávanie príbehov. Vydajte sa proti obrovským nepriateľom vo filmovo epických súbojoch s bossmi.

Trailer

CYGNI: All Guns Blazing - bude dostupný 24.12.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách