Xbox Series S

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
289 €
219 €
Cena bez DPH: 182,50 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 411042
Microsoft

Naše tipy

Xbox Series S [RRS-00010]

Konzola neumožňuje hranie hier z kompaktných diskov - nemá optickú mechaniku. Hry je možné získať a uchovať len v digitálnej podobe!


Najmenší Xbox v histórii je tu. Konzola novej generácie, Xbox Series S so sebou prináša všetky kľúčové aspekty pre najnovšie hry: rýchlejšie načítanie, stabilnejšia obrazová frekvencia (frame rate) a bohatší a dynamickejší grafický svet.

Xbox Series S sa pripojí k Xbox Series X vo svojej misii postaviť hráča do centra zážitkov z hier a umožniť mu hrať sa podľa vlastných pravidiel.

Xbox_Series_S_banner


Či už ste nováčikom alebo skalopevným fanúšikom Xboxu, Xbox Series S Vás zaujme svojou kompaktnosťou a elegantným dizajnom. Bol navrhnutý tak, aby ste mu poľahky našli miesto vo svojom domove alebo ho mohli zobrať so sebou kamkoľvek spolu so svojimi obľúbenými hrami.

Súčasťou balenia je taktiež bezdrôtový ovládač, ktorý je rovnako ako konzola v elegantnom bielom prevedení. Ovládač konzoly má vylepšenú ergonómiu, hybridnú D-podložku (D-pad), textúrované tlačidlá pre lepšie uchopenie, chrániče pred nárazmi a tiež nové zdieľacie tlačidlo Share Button. Ovládač si môžete zakúpiť aj samostatne.

Generačný skok vo výkone

Procesor novej generácie: Podobne ako Xbox Series X, aj Xbox Series S prináša rýchlosť a výkon novej generácie. Vďaka vyššej efektivite grafického procesora AMD RDNA 2 v kombinácii s rozširovačmi virtuálnej pamäte sľubuje Xbox Series S výkon a zážitky z hier nad Vaše očakávania. Tieto vylepšenia umožnia vývojárom hier rovnako vysoký výkon aj pri renderovaní v nižšom rozlíšení. Xbox Series S má až 4x výkonnejší procesor oproti Xbox One a dokáže poskytnúť obrazovú frekvenciu na úrovni až 120 fps.

Vylepšené technológie: Zažite hlbšie a svižnejšie herné možnosti vďaka podpore DirectX Raytracing a Variable Rate Shading (VRS - tieňovanie premenlivou frekvenciou). Architentúra Xbox Velocity zabezpečuje viac ako 40x väčšiu šírku vlnového pásma I/O oproti Xbox One, vďaka čomu sa môžete tešiť na kratší čas načítania, stabilnejšiu obrazovú frekvenciu a svižné pozastavenie hier (Quick Resume) pre viacero titulov naraz.

Audio zážitok: Xbox Series S vás očarí taktiež kvalitou audia vďaka priestorovému zvuku Spatial Sound a podpore pre Dolby Atmos. A aby toho nebolo málo, pre streamovacie aplikácie ako napríklad Disney+, Vudu alebo Netflix bude k dispozícii aj podpora pre Dolby Vision.

Stabilnejšia obrazová frekvencia: Xbox tím sa pri vývoji zameral predovšetkým na obrazovú frekvenciu. Jeho zámerom v prípade Series S bolo vytvoriť konzolu, ktorá nevyžaduje 4K obrazovku. Výkon grafickej procesnej jednotky (GPU) Xbox series S je približne 3x vyšší oproti Xbox One> a bol nadizajnový pre hry pri výkone 1440p / 60 fps (s podporou do 120 fps).

Xbox Series S zdieľa s Xbox Series X rovnaké prostredie, nástroje a možnosti, čo umožňuje vývojárom vystavať a jednoducho umiestniť ich obsah na obe konzoly, a pritom stále čerpať z výhod ich unikátnych hardvérových možností novej generácie.

Kompatibilita a prístup k hrám naprieč 4 generáciami

4 generácie hier: S Xbox Series S (rovnako ako so Series X) môžete hrať tisícky hier v digitálnej podobe naprieč 4 generáciami a preniesť si aj svoje doplnky z Xbox One. V prípade zakúpenia kompatibilnej digitálnej hry (bez ohľadu na generáciu konzoly) je možné danú hru spustiť aj na Xbox Series S.

Xbox Game Pass: S Xbox Game Pass získate prístup k online multiplayer módu, k digitálnej knižnici obsahujúcej všetky hry vydané Xbox Game Studio odo dňa zverejnenia titulu a ďalším viac ako 100 kvalitným hrám. Ultimate a PC Members Game Pass rozšíria online ponuku o ďalších viac ako 60 hier od EA (FIFA 20, Need for Speed Heat, Battlefield, The Sims a ďalšie). Pre najširšiu ponuku možností využite Xbox All Access.

Smart Delivery: Všetky nové herné tituly budú optimalizované pre obe nové série. Tituly, ktoré majú podporu Smart Delivery automaticky identifikujú použitú konzolu a prispôsobia jej výber najvhodnejšej verzie hry. Vami vybrané digitálne tituly si môžete užiť bez obáv - za hru zaplatíte iba raz.

Storage Seagate Expansion Gate: Xbox Series S má taktiež podporu pre Seagate Storage Expansion Card (externé úložisko), ktoré Vám umožní rozšírenie pamäte zo základného 512 GB SSD úložiska o ďalší 1 TB bez zníženia rýchlosti a výkonu architektúry Xbox Velocity. (Upozornenie - staršie hry je možné hrať z pôvodných externých úložísk, avšak pre dosiahnutie maximálneho výkonu odporúčame hrať hry, ktoré sú optimalizované pre novú generáciu, z interného SSD alebo Seagate Storage Expansion Card)

Xbox_Series_S_Xplosion


Konzola neumožňuje hranie hier z kompaktných diskov - nemá optickú mechaniku. Hry je možné získať a uchovať len v digitálnej podobe!


Technická špecifikácia
Procesor 8-Core AMD Zen CPU @ 3.6 GHz (3.4 GHz w/ SMT Enabled)
Grafický procesor AMD RDNA 2 GPU; 20 CUs @ 1.565 GHz
Výkon GPU 4 TFLOPS
SoC Custom 7nm Enhanced SoC
RAM 10 GB GDDR6 RAM (8 GB @ 224 GB/s / 2 GB @ 56 GB/s)
Maximálny výkon 1440p @ 60 fps (120 fps)
Pamäť 512 GB PCIe Gen NVME SSD (2.4 GB/s uncompressed / 4.8. GB/s compressed)
Možnosť rozšírenia pamäte 1 TB pamäťová karta
Spätná kompatibilita Xbox One, Xbox 360, original Xbox, Xbox Series X
Optická mechanika Konzola nemá optickú mechaniku!
Výstup možnosť HDMI 2.1




Konzola neumožňuje hranie hier z kompaktných diskov - nemá optickú mechaniku. Hry je možné získať a uchovať len v digitálnej podobe!



Xbox Series S - PlayGoSmart : hodnotenie 3.4 z 5 na základe 5 hodnotení.
60%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
3 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
2 x
3,4 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotilo 5 zákazníkov
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách