Dead by Daylight [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
21,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 373520
505

Dead by Daylight [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Smrť neznamená únik!
Dead by Daylight je multiplayerová (4vs1) hororová hra, v ktorej jeden hráč prevezme úlohu brutálneho vraha a ostatní štyria hráči hrajú ako preživší, ktorý sa snažia vyhnúť sa chyteniu, mučeniu a smrti.

Preživší hrajú v tretej osobe a majú výhodu lepšieho situačného povedomia. Vrah hrá v prvej osobe a je viac zameraný na svoju korisť. Cieľom preživších v každom stretnutí je uniknúť z bojiska bez toho aby ich vrah chytil - niečo, čo znie jednoduchšie, ako to naozaj je. Najmä keď sa prostredie zmení vždy, keď hráte.

Prežite spolu ... alebo nie - Preživší môžu buď spolupracovať s ostatnými, alebo myslieť len na seba. Vaša šanca na prežitie sa bude líšiť v závislosti od toho, či pracujete spoločne ako tím, alebo či idete samostatne. Budete schopní prekonať vraha a uniknúť z jeho bojiska?

Kde som? - Každá úroveň je náhodne vytvorená, takže nikdy neviete, čo môžete očakávať. Tým že sa objavíte vždy na inom mieste si nikdy nebudete pripadať v bezpečí.

Hostina pre zabijákov - Dead by Daylight čerpá zo všetkých kútov hororového sveta. Ako vrah môžete hrať ako čokoľvek od silného Slashera až po hrôzostrašné paranormálne entity. Zoznámte sa so svojimi bojiskami a ovládnite jedinečnú silu každého vraha, aby ste mohli loviť, chytať a obetovať svoju korisť.

Hlbšie a hlbšie - Každý vrah a preživší má svoj vlastný systém vylepšovania postavy a množstvo prostriedkov na odomknutie, ktoré môžu byť prispôsobené tak, aby vyhovovali vašej osobnej stratégii. Skúsenosti, zručnosti a pochopenie prostredia sú kľúčom k tomu, aby bolo možné loviť alebo prekonať vraha

Skutoční ľudia, skutočný strach - Náhodne úrovne a skutočné ľudské reakcie roba z každého stretnutia v hre nečakaný scenár. Nikdy nebudete schopní povedať, ako sa to dopadne. Prostredie a vynikajúca hudba sa spájajú do nezabudnuteľného hororového zážitku.

Špeciálna edícia obsahuje navyše:

  • 2 mapy
  • 2 vrahov
  • 2 preživších
  • Oblečenie pre vraha
  • Oblečenie pre preživších
    Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktívne predplatne služby Playstation Network!


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách