Dead Space Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dead Space - PC CIABDead Space - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
79,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451396
ElectronicEN dabing

Dead Space [Xbox Series X|S]

Dead Space – klasická sci-fi survival hororová séria sa vracia. Tešte sa na od základu prepracovaný titul s ešte pútavejším herným zážitkom, vrátane dych vyrážajúcej vizuálnej vernosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hrateľnosti. Súčasne tento remake zostáva verný strhujúcej vízii pôvodnej hry.

Kľúčové vlastnosti

  • Vžite sa naplno do príbehu
    Isaac Clarke je obyčajný technik, ktorý má za úlohu vykonať opravy na obrovskej ťažobnej lodi USG Ishimura. Veľmi skoro však zistí, že sa stalo niečo strašné. Posádka lode bola vyvraždená a Isaacova milovaná partnerka Nicole sa stratila niekde na palube. Sám a vyzbrojený iba svojim náradím a technickými schopnosťami sa teraz Isaac snaží nájsť Nicole, pričom rozkrýva hrozivú záhadu ohľadom toho, čo sa stalo na palube Išimury. Isaac je na lodi uväznený s nepriateľskými tvormi, nekromorfmi, a musí bojovať o prežitie – a to nielen so stále strašnejšou hrôzou na palube lode, ale aj s vlastnou pomaly sa vytrácajúcou príčetnosťou.

  • Vrhnite sa do hororu novej generácie
    Sci-fi hororová klasika sa vracia kompletne prestavaná od základov s vylepšeným vizuálnym spracovaním a atmosférickým 3D zvukom. Od desivo detailných miestností a pracovísk vyvraždenej posádky po strašidelné atmosférické zvuky opustenej kozmickej lode – bez prestania budete prechádzať úchvatným sci-fi prostredím plným nepredvídateľných a napätých momentov.

  • Rozpleťte záhadu na palube lode
    To, čo pre inžiniera Isaaca Clarka a posádku lode USG Kellion začína ako rutinná opravárenská misia, sa rýchlo zmení na bitku o prežitie, pri ktorej sa začne ukazovať, čo stojí za hrôzami na palube. Sledujte hlboký príbeh a odkrývajte temné tajomstvá za udalosťami na palube lode USG Ishimura prostredníctvom posledných záznamov nešťastnej posádky a tých pár preživších, ktorých dokážete nájsť.

  • Ak budete chcieť prežiť, budete musieť improvizovať
    Na palube lode USG Ishimura musíte čeliť nočnej more a strategicky ju rozsekať na kúsky. Prerobte a vylepšite Isaacovo náradie a nájdite kreatívny spôsob, ako zneškodniť a rozsekať na kusy nepriateľov, aby z nich nezostalo nič iné než hromada mäsa a kostí.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách