Deathloop Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Deathloop - PC DVDDeathloop - PS5
69,99 €
61,99 €
Cena bez DPH: 51,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 450638
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetriť 22 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 39,99 €

Deathloop [Xbox Series X|S]

DEATHLOOP je strieľačkou z vlastného pohľadu novej generácie od Arkane Lyon, cenami ovenčeného štúdia stojaceho za Dishonored. V hre DEATHLOOP sa dvaja súperiaci zabijaci ocitnú na ostrove Blackreef v tajomnej časovej slučke, v ktorej musia naveky prežívať jeden a ten istý opakujúci sa deň. V úlohe Colta je tvojou jedinou šancou na únik likvidácie ôsmich kľúčových cieľov pred ďalším obnovením dňa. Uč sa z každého cyklu – skúšaj nové postupy, zbieraj informácie a hľadaj nové zbrane a schopnosti. Urob čokoľvek, čím dokážeš slučku prerušiť.

deathloop

O hre

Keď prvýkrát neuspeješ… Zomrieš...A potom znovu...


Každá nová slučka je príležitosťou na zmenu. Využívaj znalosti, ktoré získaš v predchádzajúcich pokusoch, a obmieňaj svoj herný štýl – či už sa budeš plížiť po okolí alebo sa vhrnieš strmhlav do boja. V každej slučke môžeš odhaliť nové tajomstvá, získať informácie o svojich cieľoch aj celom ostrove a rozširovať svoj arzenál. S nadprirodzenými schopnosťami a brutálnymi zbraňami musíš využiť každý nástroj, ktorý máš po ruke, a devastujúcim spôsobom likvidovať všetko, čo ti vstúpi do cesty. Len múdrym výberom svojho vybavenia v tejto divokej hre na lovca a korisť prežiješ.

deathloop

Príbeh


Chopíte sa v úlohy Colta, ktorý sa prebúdza na pobreží ostrova Blackreef. Netuší, kde je, ani čo sa stalo. Podivnosť celej situácie si odľahčuje slovami, že by mal asi prestať piť. Na ostrove vidí záhadné nápisy, ktoré ho navádzajú na cestu vpred. Čoskoro zistí, že je uväznený v nekonečnej časovej slučke a dookola prežíva stále ten istý deň. Rovnako sú na tom aj všetci obyvatelia ostrova.

deathloop

Prelomte slučku


Kľúčom k prelomeniu slučky a Coltovej slobode je 8 rozličných cieľov, ktoré si hovoria vizionári a na ostrove si vytvorili svoj dokonalý svet. Musíte ich zabiť skôr, než sa váš deň opäť reštartuje. Blackreef navyše obývajú ďalší zabijaci, ktorých úlohou je chrániť vizionárov. Vďaka tajomnej Juliane sa všetci dozvedia, že chcete prerušiť časovú slučku, čo sa im, prirodzene, nepáči. Od tohto momentu sa stávate nepriateľom číslo 1 a zábava môže začať.

deathloop

Opradený tajomstvom


Napriek časovej slučke však žiadny stereotyp nehrozí. Po lineárnom úvode sa totiž hra roztvorí a nechá vás užívať si časovú slučku po svojom. Príbeh zo začiatku pôsobí veľmi záhadne a Colt má viac otázok ako odpovedí. Ako postupuje vpred, dozvedáte sa nové informácie, ktoré vám odhaľujú záhadu ostrova a osobnosti tajomných Vizionárov. Celé toto vyšetrovanie vo vás vzbudzuje prirodzenú zvedavosť.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách