Deliver Us The Moon PS5

29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 444899
WiredEN dabing

Doporučené produkty (1)

Deliver Us The Moon [PS5]

Deliver Us The Moon je sci-fi thriller, ktorý sa odohráva v apokalyptickej budúcnosti, kde sa vyčerpávajú prírodné zdroje Zeme. V snahe vyriešiť energetickú krízu vytvorili svetové mocnosti Svetovú vesmírnu agentúru a zabezpečili sľubný nový zdroj energie na Mesiaci.

Svetová vesmírna agentúra kolonizovala a fungovala z mesiaca, až do jednej osudovej noci všetka komunikácia so Zemou prestala a zdroj energie sa stratil. Teraz, o niekoľko rokov neskôr preberáte úlohu posledného astronauta Zeme na misii splňte to alebo zomrite, aby ste preskúmali, čo sa stalo, a zachránili ľudstvo.

O hre

SKÚMANIE MESIACA
Počas tohto dobrodružstva je vaším jediným spoločníkom malý robot s názvom ASE. Spoločne budete prechádzať po mesiaci, skúmať opustené zariadenia, zbierať stopy a nakoniec odhaľovať tajomstvá a skryté programy tých, ktorí boli dávno preč!

RIEŠENIE PROBLÉMOV ZEME
Príbeh sa zameriava na aktuálne problémy, ako sú zmena podnebia a vyčerpanie svetových prírodných zdrojov. Zažite atmosféru hrania z pohľadu prvej alebo tretej osoby, keď vás vyšlú na Mesiac, ktorý vás zavedie do žánru, ktorý narazí na rozprávkové dobrodružstvo. Vypustite raketu zo Zeme, cestujte s vesmírnou stanicou WSA a preskúmajte otvorenú lunárnu krajinu s beztiažovou slobodou - pešo, roverom alebo jednokolkou.

OHHALENIE HISTÓRIE NA MESIACI
Ruiny predchádzajúcich mesačných misií majú veľa príbehov a tajomstiev. Použite svoj Astro Tool na odhalenie histórie lunárnej kolónie. S robotom ASE ako jediným spoločníkom využite tú najlepšiu technológiu, akú môže ľudstvo ponúknuť, od novovekých kombinéz, rezacích laserov, rakiet a robotických zbraní. Nebude však také ľahké zostať nažive, keď dôjde k vyčerpaniu zásobníkov kyslíka a priťahovania nekonečného vesmíru, ktorý vás ťahá dolu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách