Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - PS4Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - Xbox Series X|SDemon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432408
SEGAEN dabing

Doporučené produkty (1)

Demon Slayer Kimetsu no Yaiba: The Hinokami Chronicles [PS5]

Ocitáte sa v období Taisho v Japonsku. Tanjiro, dobrosrdečný chlapec, ktorý predáva uhlie, aby si zarobil na živobytie zistí, že jeho rodina bola vyvraždená démonom. Aby toho nebolo málo, jeho mladšia sestra Nezuko, ktorá jediná útok prežila, bola tiež premenená na jedného z démonov. Aj keď je Tanjiro zdrtený týmito udalosťami, rozhodne sa stať zabijákom démonov, aby mohol pomôcť sestre stať sa znovu človekom a pomstiť svoju rodinu.

Smutný príbeh súrodencov, kde sa prepletajú osudy ľudí a démonov začína práve teraz! Pripojte sa k Tanjirovi a sledujte jeho cestu.

Vzrušujúce bitky v aréne - osvojte si množstvo veľkolepých schopností a prekonajte svojich vyzývateľov v lokálnych alebo online súbojoch.

Pokračujúca dráma - chopte sa Tanjirovho meča a veďte ho na ceste stať sa zabijákom démonov a pomôžte mu premeniť sestru Nezuko späť na človeka.

Napínavé súboje - akcia a dráma vyvrcholia v špeciálne upravených arénach, v ktorých sa stretnete s mocnými démonmi, ktorí otestujú Vašu odvahu.

Originálne obsadenie dabingu z anime - užite si autentickosť vďaka pôvodnému anglickému a japonskému hlasovému obsadeniu z anime.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách