Destroy all Humans! Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Destroy all Humans! - PS4Destroy all Humans! - XBOX ONEDestroy all Humans! - NSW
29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 403328
THQEN dabing

Destroy all Humans! [PC DVD]

"Prvá obeť vojny je vždy pravda". Alebo Bessie, krava. A vy ste o tom vedeli, že? Sú reálni, sú zlí a sú tu aby ovládli našu planétu. Nie, nie kravy, mimozemšťania. Áno, je to tak, invázia Zeme už začala, mimozemšťania sú medzi nami! Teda, 1 mimozemšťan aby sme boli presní: Crypto 137, bojovník Furon impéria, prišiel zachrániť svoj ľud tým, že uhm ... vyťahuje DNA z mozgov. Z vášho napríklad. Prirodzene, jedinec nemôže správne podmaniť podradnú živú formu bez rozsiahleho použitia Zap-o-Matic, Disintegrator Ray a notoricky známeho Anal Probe Gun. A ak to nestačí, Crypto môže vždy zničiť všetko čo vidí s jeho UFO ťažkými zbraňami.

Destroy All Humans! je vo vývoji pre PlayStation 4 a Xbox One. Je to kompletný remake 2005 kultovej klasiky, za použitia Unreal Enginu 4 dáva novým aj starým fanúšikom najlepšie vyzerajúcu inváziu Zeme doteraz. THQ Nordic High Command radí všetkým občanom aby zostali v pokoji a prestali klásť odpor.

Čo by malo zostať ako bolo doteraz? Unikátny príbeh mimozemskej invázie 50tych rokov a legendárne dialógy plné výstredného humoru.

Čo sa vylepšilo? Crypto je obratnejší než predtým, jeho vzdušné bojové zručnosti boli vylepšené, jeho psychické schopnosti môžu byť teraz použité vo veľkolepej súhre s jeho zbraňami. A nová Psychokinéza - predstavovali ste si čo by sa stalo keby Jedi mal dieťa s Goat Simulátorom? Nemáte za čo, za tento mentálny obraz.

Kultová klasika sa vracia! Terorizujte ľudí Zeme z roku 1950 v roli zlého mimozemšťana Crypta-137. Získajte DNA a spôsobte pád vlády USA v remaku legendárnej mimozemskej akčnej adventúre. Vyhlaďte slabých ľudí za použitia výberu mimozemských zbraní a psychických schopností. Zredukujte ich mestá na prach s vaším Lietajúcim Tanierom! Jeden obrovský krok na ľudstvo!

  • Zažite zlovestnú stránku príbehu mimozemskej invázie 50tych rokov.
  • (Znovu)Objavte prečo táto hra je považovaná za jednu z najvtipnejších hier vytvorených doteraz.
  • Verne prestavaný od základov v novej galaktickej sláve.
  • Užite si Cryptove unikátne zbrane ako Anal Probe Gun.
  • Predstierajte, že ste patetický človek aby ste infiltrovali ich krehkú demokraciu.
  • Použite psychokinézu aby ste ich vyhodili do vzduchu alebo ich bombardujte náhodnými objektmi.
  • Voľne prechádzajte mestami USA 50tych rokov za použitia vášho jetpacku.
  • Zmažte ľudskú primitívnu architektúru s vašim lietajúcim tanierom.
  • Obsahuje obnovenú, veľmi povrávanú, nikdy nevidenú stratenú misiu Arey 42!



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách