DiRT Rally 2.0 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DiRT Rally 2.0 - PC DVDDiRT Rally 2.0 - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 391027
CodemastersEN dabing

DiRT Rally 2.0 [XBOX ONE]

Dirt Rally 2.0 Vás vyzýva vybrať si svoju cestu cez tie najikonickejšie trate z celého sveta, v tých najvýkonnejších terénnych vozidlách.

Budete sa spoliehať na Vaše inštinkty v tej najpôsobivejšej a na zážitky z terénu zameranej rely hry. Hra prináša nový autentický model jazdenia, kde cítite realistický model brzdenia, opotrebovanie pneumatík, alebo terénu. Vyskúšajte svoje auto v off-road terénoch na Novom Zélande, Argentíne, Španielsku, Poľsku, Austrálii, a USA. Spoločnosť Vám budú robiť len spolujazdec a Váš inštinkt.

Rozvíjajte svoj tím a autá, plánujte stratégie a pokračujte vo svojej kariéry naprieč celým svetom. Následne si môžete otestovať svoje schopnosti v konkurenčnom online prostredí.

  • Viac ako 50 z najsilnejších off-roadových rely áut vrátane 1995 Subaru Impreza, VW Polo GTI R5, Nissan Datsun 240z, Audi Quattro S1 E2 AudiS1 EKS RX quattro.
  • 6 skutočných lokácii. Jazdite v Novom Zélande, Argentíne, Španielsku, Poľsku, Austrálii a USA.
  • Vylepšené ovládanie vozidla a fyzika prinášajú najrealistickejší pocit z ovládania vozidla. Budete cítiť každú nerovnosť terénu, druh pneumatík, brzdy a iné.
  • Oficiálny FIA World Rallycross Championship. Jazdite v Barcelone, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois - Rivieres, Hell, Holjes a v Silverstone.
  • Hra prináša bohaté možnosti tuningu. Vylepšujte si svoje vozidlo. Prispôsobte si ho pre svoj štýl jazdy a pre daný povrch trate. Zmiernite opotrebenie a vyberte si vlastné diely vo Vašom vozidle tak, aby ste prekonali každú výzvu.
  • Pretekajte spolu s online komunitou, ktorá prináša denné, týždenné a mesačné výzvy. Vaše výsledky uvidíte v celosvetovej tabuľke. Staňte sa tak rely jednotkou.





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách