Doom 3 (VR Edition) PS4

19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 419796
BethesdaEN dabing

Doom 3 (VR Edition) [PS4]

DOOM 3 (VR Edition) transformuje kriticky uznávanú akčnú hororovú strieľačku do podoby VR zážitku exkluzívne pre PlayStation VR. DOOM 3 (VR Edition), ktorá sa dá hrať na PlayStation 4 a späť kompatibilnej s PlayStation 5, obsahuje DOOM 3 a obe expanzie - Resurrection of Evil a The Lost Mission - na viac ako 15 hodín intenzívneho hrania.

Pekelní démoni prepadli Mars interdimenzionálnym portálom a hrozí, že napadnú Zem. Bojujte s démonickými útočníkmi cez klaustrofobické chodby opusteného výskumného zariadenia a do hlbín samotného pekla, aby ste zatvorili portál a zabránili démonom dostať sa na Zem.

Podpora AIM ovládania

Vezmite mocný arzenál zabíjajúci démonov do svojich rúk s plnou podporou radiča AIM. Pomocou precíznosti ovládača AIM dosiahnete dokonalý headshot, ľahko skontrolujete rohy alebo slepú streľbu z krytu a vyhnete sa útokom bez toho, aby ste zložili prst zo spúšte.

Klasické zbrane, nový vzhľad a hudba

DOOM 3 (VR Edition) vyzerá a znie lepšie ako kedykoľvek predtým. Každá zbraň je plne realizovaná vo vysokom rozlíšení s vylepšenými textúrami, shadermi a vizuálnymi efektmi. Aby sa doplnil ich nový vzhľad, zvukové efekty každá zbraň bola úplne prepracovaná, aby bola hlasnejšia a nepriaznivejšia. Roztrhanie a trhanie démonov nikdy nevyzeralo tak dobre.

Základné vitály

Majte okamžité prehľady o svojom zdraví, brnení a úrovniach nabitia pomocou rýchleho pohľadu na úplne nový displej pripevnený na zápästí, zatiaľ čo počet nábojov sa teraz zobrazuje priamo na vašich zbraniach.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách