Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) - PS4
59,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 327306
ElectronicEN dabing

Dragon Age: Inquisition (Game of the Year Edition) [XBOX ONE]

Výpravná RPG séria od štúdia BioWare Vás tentokrát ohromí silou enginu Frostbite 3. Tešte sa na krásne výjavy a rad nových možností. Pripravte sa na Dragon Age: Inquisition.

Kataklyzmatická udalosť vrhá svet Thedas do zmätku. Draci zatemňujú oblohu a vrhajú tieň hrôzy na kedysi pokojné kráľovstvo. Mágovia sa púšťajú do totálnej vojny proti despotickým templárom. Národy povstávajú proti sebe. Je na Vás a Vašej skupine legendárnych hrdinov, aby ste obnovili vo svete poriadok. Veďte inkvizíciu a prenasledujte agentov chaosu. Ako si ťaženie za pravdou vyberá svoju daň, mnohé putá a zväzky sa budú utvárať, ale i zanikať.

Najnovšie pokračovanie akčného dobrodružstva Vás pohltí výnimočným príbehom, zasadeným do rozľahlého a meniaceho sa sveta. Preskúmajte tajné jaskyne, porazte obrovité stvorenia a na základe svojho jedinečného štýlu hrania utvárajte svet okolo seba.

Preskúmávajte, veďte a bojujte. Vaše voľby majú dopad na hrateľnosť. Dokonca i jedno jediné rozhodnutie môže zmeniť beh nasledujúcich udalostí.



  • Postavte sa do čela inkvizície, vydajte sa na nebezpečné taženie proti chaosu a prežite pôsobivý príbeh zasadený do sveta Dragon Age.
  • Nadviažte vzťahy s radou jedinečných a nezapomenuteľných postáv.
  • Preskúmavajte rozmanitý a graficky ohromujúci svet bez obmedzení.
  • Vaše činy a rozhodnutia majú dopad na beh udalostí a svet ako taký.
  • Vzhľad a schopnosti svojho inkvizítora, skupinu stúpencov, základne a pevnosti máte plne pod kontrolou. Sami si môžete zvoliť zloženie svojich inkvizičných síl a štýl boja.



    Game of the Year Edition obsahuje navyše:

  • Sťahovateľné rozšírenie Jaws of Hakkon do hry (vstúpte do divočiny plnej Avvarov, nezávislých lovcov, ktorí sa usadili na južných horách Thedasu. Odhaľte, čo sa stalo poslednému inkvizítorovi a drakovi, ktorého sledoval. Čeľte mocným nepriateľom a postavte sa starobylému bohu vojny usilujúceho o zničenie sveta).
  • Sťahovateľné rozšírenie The Descent do hry (zostúpte na Deep Roads a bojujte proti monštruóznym darkspawnom, krvilačným tvorom, ktorí žijú pod povrchom Thedasu. Preskúmajte jaskyne, odhaľte príčinu silnejúcich zemetrasení a vyriešte jednu z najväčších záhad Thedasu).
  • Sťahovateľné rozšírenie Trespasser do hry (po záchrane sveta uzavretím Breachu určí Vaša ďalšia misia budúcnosť samotnej inkvizície. Je len na Vás, aby ste porazili veľké zlo, ktoré by mohlo zničiť Thedas. Vydajte sa na posledné dobrodružstvo so svojou skupinou sa postavte sa tomu, kto to všetko začal).
  • Sťahovateľné rozšírenia Deluxe Upgrade, Spoils of the Avvar a Spoils of the Qunari do hry (prispôsobte si hru pomocou špecializovaných zariadení, legendárnych zbraní, rozmanitých zverov a jedinečných Skyhold prvkov pre úpravu svojej domovskej základne).





  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách