Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set Nintendo SWITCH

59,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 434058
BandaiEN dabing

Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set [NSW]

Prežite znova príbeh Goku a ďalších bojovníkov Z v hre Dragon Ball Z: Kakarot! Okrem epických bitiek zažite život vo svete Dragon Ball Z, keď bojujete, lovíte ryby, jete a cvičíte s Goku, Gohan, Vegeta a ďalšími. Preskúmajte nové oblasti a dobrodružstvá, ako postupujete v príbehu, a vytvorte si silné putá s ostatnými hrdinami z vesmíru Dragon Ball Z.

  • Vychutnajte si príbeh Dragon Ball Z od epických udalostí po odľahčené vedľajšie úlohy vrátane nikdy predtým nevidených príbehových momentov, ktoré po prvýkrát zodpovedajú niektoré pálčivé otázky tradície Dragon Ball!
  • Zahrajte si ikonické bitky Dragon Ball Z v takom rozsahu, ako žiadne iné. Bojujte na rozsiahlych bojiskách so zničiteľným prostredím a zažite epické bitky s bossmi proti najznámejším nepriateľom (Raditz, Frieza, Cell atď ...). Zvýšte svoju úroveň sily pomocou mechaniky RPG a zvládnite túto výzvu!
  • Nebojujte len ako bojovníci Z. Žite ako oni! Lovte, lietajte, jedzte, cvičte a prebojujte sa v ságach Dragon Ball Z, získavajte priateľov a budujte vzťahy s obrovským počtom postáv Dragon Ball.

    „NOVÁ SADA Prebúdza silu“, ktorá obsahuje 2 epizódy Boss Battle a je súčasťou verzie Nintendo Switch.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách