Dying Light 2: Stay Human CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dying Light 2: Stay Human CZ - PC DVDDying Light 2: Stay Human CZ - PS5Dying Light 2: Stay Human CZ - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
59,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 385474
TechlandCZ titulky
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Dying Light 2: Stay Human CZ [PS4]

Pred viac ako 20 rokmi sme v Harran bojovali proti vírusu - a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.

Ste pútnik, ktorý má moc zmeniť osud Mesta. Lenže vaše mimoriadne schopnosti nie sú zadarmo. Prenasledujú vás spomienky, ktoré nedokážete rozlúštiť, a tak sa vydávate zistiť pravdu ... a ocitáte sa v bojovej zóne. Zdokonaľte svoje schopnosti, pretože ak máte porážať nepriateľov a urobiť si spojencov, budete potrebovať päste aj dôvtip. Odhaľte temné tajomstvá tých, ktorí v rukách držia moc, vyberte si stranu a rozhodnite o svojom osude. Ale nech už vás vaše činy zavedú kamkoľvek, na jednu vec nesmiete zabudnúť - zostať človekom.

ROZSIAHLY OTVORENÝ SVET

Zapojte sa do života v meste v novej dobe temna. Objavte rôzne cesty a skryté priechody, zatiaľ čo budete skúmať hneď niekoľko úrovní Mestá a jeho oblasti.

KREATÍVNA A BRUTÁLNE SÚBOJE

Využite parkurové schopností a získajte výhodu aj v tých najbrutálnejších stretoch. Vašimi najlepšími priateľmi budú chytré uvažovania, pasce a kreatívne zbrane.

STRIEDANIE DŇA A NOCI

Počkajte na noc a vydajte sa do temných úkrytov nakazených. Slnečné svetlo vás drží v šachu, ale akonáhle zmizne, príšery vyrazia na lov zo svojich brlohov, takže ich budete musieť dávať pozor.

ROZHODNUTIA A NÁSLEDKY

Utvorte budúcnosť Mesta vďaka svojim činom a sledujte, ako sa menia. Rozhodnite o rovnováhe síl v silnejúcim konflikte a vytvorte si vlastný zážitok.

KOOPERATÍVNA HRA PRE 2-4 HRÁČOV

Hrajte v kooperácii až štyroch hráčov. Hostujte vlastné hry alebo sa pridajte k ostatným a pozrite sa, či ich rozhodnutie dopadnú inak ako tie vaše.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách