Dying Light Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dying Light - XBOX ONE
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 264927
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Dying Light [PC DVD]

Nikdy ste si nevážili denné svetlo viac, ako si ho začnete vážiť v hre Dying Light.

Dying Light je first-person akčná hororová hra, ktorá sa odohráva v rozľahlom a nebezpečnom otvorenom svete.

Počas dňa môžete prechádzať rozsiahlym mestským prostredím, zaplaveným brutálnou pandémiou hľadajúc zásoby a vyrábať zbrane, ktoré Vám pomôžu poraziť hordy bezduchých, po mäse bažiaich nepriateľov, ktorých stvorila nákaza.

V noci sa však lovec stáva korisťou a infikovaní sa stávajú agresívnejšími a nebezpečnejšími. Najdesivejší sú tí noční, neľudskí predátori, ktorí opúšťajú svoje úkryty, aby sa nakŕmili.

Teraz musíte použiť všetky svoje zručnosti a všetky dostupné prostriedky, aby ste prežili do rána.

Dobrú noc. A veľa štastia.



  • Prežite originálny a intenzívny príbeh odohrávajúci sa v nakazenom meste odrezanom od okolitého sveta.
  • Vydajte sa do rozsiahleho sveta ponoreného do chaosu a skazy. V tomto rozmanitom prostredí Vás čaká boj o prežitie proti mnohým druhom nepriateľov, pretože nakazení nie sú jedinou hrozbou.
  • Za denného svetla môžete preskúmavať mesto a vyhľadávať zásoby a zbrane. Po zotmení však nakazený svet prechádza dramatickou transformáciou, ktorá dáva hre nový rozmer. Lovec sa stáva korisťou.
  • Či už skáčete medzi strechami, leziete na steny, alebo útočíte na nepriateľov zhora, pohybovať po meste sa môžete s ľahkosťou a rýchlosťou. Dying Light Vám ponúka voľnosť pohybu, akú ste ešte nikdy predtým nemohli vidieť v hre s otvoreným herným svetom.
  • Bojujte tvárou v tvár s použitím rozmanitého výberu zbraní na blízko, ako sú nože, palice, sekery, alebo ešte nezvyčajnejšie nástroje ničenia. Zlikvidujte nepriateľov, alebo odrežte ich končatiny, aby ste si zachránili vlastný život.
  • Prečo používať bežnú sekeru, ked k nej môžete pripojiť horák? Alebo obaliť kladivo ostnatým drôtom pod prúdom? Hra Dying Light Vám umožňuje vytvárať svoje vlastné vylepšenia zbraní a stále efektívnejšie bojové nástroje.
  • Využite výhody zbraní, okolia a pascí nastražených inými preživšími. Vyprovokujte skupiny nepriateľov, aby zaútočili jedna na druhú. Plňte úlohy vo dne, alebo v noci, alebo využite výhodu tmy, hmly a búrky, aby ste dokázali zostať neviditeľný.
  • Dying Light je prvá hra bežiaca na engine Chrome Engine 6, najnovšej verzii revolučnej patentovanej technológie postavenej od základov pre novú generáciu konzol a DirectX 11. Vďaka tomu prináša novú úroveň kvality obrazu, špeciálnych efektov a dynamické poveternostné podmienky a súčasne zachováva bezkonkurenčnú účinnosť.





  • Súvisiace produkty (4)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách