Eastward Nintendo SWITCH

29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445574
ChucklefishEN dabing

Eastward [NSW]

Vitajte v čarovnom svete Eastward!

O hre

Eastward je krásne detailná a očarujúca adventúra od nezávislých vývojárov Pixpil zo Šanghaja.
V blízkej budúcnosti sa spoločnosť začína rúcať a ľudská populácia je na historickom minime. Smrteľne jedovatá prítomnosť sa rozšírila po krajine a ničila a požierala všetko, čo jej stálo v ceste.
Tí, ktorí mohli uniknúť miazme, sa hrnuli do podzemných dedín, aby začali nový život. Ale pre pracovitého baníka a tajomné mladé dievča láka nádej na prosperujúci vonkajší svet...
Utečte z tyranských pazúrov podzemnej spoločnosti Potcrock Isle a pripojte sa k nepravdepodobnému duu Eastwardu na vzrušujúcom dobrodružstve do krajiny hore! Objavte krásne, no zároveň bizarné osady a nájdite si nových priateľov, keď budete cestovať po svete vlakom.
Obsahuje humor pre dospelých a niektoré témy pre dospelých.


  • Precestujte svet Objavte úžasne zvláštny svet Eastward. Nastúpte na palubu bežkárskej železnice, ktorá sa tiahne cez tento chátrajúci kontinent, zastavte sa, aby ste preskúmali jeho rušné mestá, kuriózne kempingy a tienisté lesy.
  • Bojujte s príšerami Odrazte zvláštne príšery a zúrivých bossov s Johnovou zbraňou podľa vlastného výberu – či už je to plameňomet, ozubená strieľačka alebo vaša spoľahlivá stará panvica. Myslíte si že ste veľmi milosrdný? Skúste ich dočasne omráčiť Samovým kinetickým výbuchom.
  • Objavujte Prepínajte medzi Johnom a Samom, aby ste vyriešili environmentálne hádanky a prebojovali sa cez impozantné kobky. Oddeľte dvojicu a odomknite skryté cesty alebo sa držte spolu, keď budete prechádzať nebezpečnou krajinou.
  • Život v malom meste Spoznajte svojrázne obsadenie postáv s množstvom osobnosti! Ponorte sa do potešujúceho dobrodružstva poháňaného príbehom, plného zábavy a šialeného humoru.


Trailer



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách