Edge of Eternity Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Edge of Eternity - PS5
39,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438319
JustEN dabing

Edge of Eternity [PS4]

Svet Heryon je roztrhaný na kusy. Pred rokmi príchod tajomnej mimozemskej sily nakoniec uvrhol planétu do nekonečnej kataklizmatickej vojny, v ktorej sa mágia aj technológia dostali do svojich najhorších a najtemnejších extrémov.

Príbeh

Vo svete roztrhanom na kusy vedú ľudia z Heryonu zúfalú vojnu proti záhadným útočníkom, Archelitom. Ako tento konflikt proti mágii a technológii narastá do kataklizmatických rozmerov, z bojiska sa vynára nová hrozba. Corrosion: najkrutejšia zbraň Archelitov, strašná choroba, ktorá otravuje telo, krúti končatiny a deformuje ľudí do strašných, zdeformovaných ohavností.

Daryon, opustený vojak v tejto bohom zabudnutej vojne, je pripravený priniesť pre svoju krajinu najvyššiu obeť... až do dňa, keď dostane list od svojej sestry. Ich matka sa nakazila osudnou chorobou a potrebujú ho, aby našli liek. V ten deň bude musieť Daryon urobiť rozhodnutie, ktoré navždy zmení jeho život – a osud jeho sveta.

  • Fascinujúce dobrodružstvo JRPG, kde záleží na vašom výbere
    Objavte veľkolepý príbeh o nádeji a obeti, plný dejových zvratov a srdcervúcich momentov. Riešte úlohy viacerými spôsobmi, rozhodujte sa podľa seba a čelte ich následkom.
  • Objavujte nádherný svet
    Putujte svetom jedinečných a éterických prostredí Heryonu a odhaľte jeho najstaršie tajomstvá.
  • Úžasný soundtrack
    Heryon oživuje úžasný soundtrack od priemyselnej legendy a skladateľa Chrono Trigger & Xenoblade Chronicles, Yasunoriho Mitsudu.
  • Hlboký a strategický bojový systém
    Preľstite svojich nepriateľov v epickom ťahovom taktickom boji: pomocou prostredia ich nalákajte do prešibaných pascí, oklamte ich a obíďte, aby ste im spôsobili obrovské škody! Vyrobte si svoje vybavenie a vylepšite ho pomocou mocných kryštálov, aby ste odomkli jedinečné kombinácie zručností a vylepšení.
  • Obsadenie charizmatických postáv
    Zoznámte sa so skupinou nadživotných spoločníkov, z ktorých každý má svoje vlastné jedinečné osobnosti a atribúty. Sledujte, ako rastú a vyvíjajú sa v priebehu príbehu, ako ho sami prežívate. Objavte ich sny, nedostatky, nádeje a trápenia, keď spolu zažijete a zdieľate mnohé výnimočné chvíle.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách