Endzone: A World Apart (Survivor Edition) PS5

19,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445887
EN dabing

Endzone: A World Apart (Survivor Edition) [PS5]

Endzone je post-apokalyptická hrat prežitia, kde so skupinou ľudí po globálnej jadrovej katastrofe založíte novú civilizáciu. Postavte im nový domov a zabezpečte im prežitie v rozbitom svete, ktorý ohrozuje neustála radiácia, toxický dážď, piesočné búrky a suchá.

Príbeh

V roku 2021 skupina teroristov vyhodila do vzduchu jadrové elektrárne po celom svete a uvrhla svet do chaosu. Len málokomu sa podarilo uniknúť do podzemných zariadení nazývaných „koncové zóny“. O 150 rokov neskôr sa ľudstvo vracia na povrch – pod vaším velením! V extrémne nepriateľskom prostredí plnom rádioaktivity, kontaminovaného dažďa a extrémnych klimatických zmien budete musieť dokázať svoju hodnotu ako vodca.

Na čo sa tešiť

Rôzne náročné scenáre so špecifickými výhernými podmienkami a odlišným príbehom otestujú vaše schopnosti prežitia.

Expedície na zabudnuté miesta.

O hre

  • Postavte na nepriateľskom povrchu zeme osadu s viac ako 70 rôznymi budovami a postarajte sa o svojich mužov, ženy a deti.
  • Zhromažďujte a upravujte množstvo rôznych zdrojov a spravujte svoju ekonomiku vybudovaním efektívnej infraštruktúry s ulicami a depozitármi.
  • Zažite dynamicky simulované, vierohodné prostredia! Každá pozemná bunka v hre má svoje vlastné hodnoty vlhkosti a žiarenia.
  • Prežite vo svete neustálych hrozieb vrátane rádioaktívne kontaminovanej pôdy, sucha, toxického dažďa, piesočných búrok a nájazdníkov.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách