F1 23 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA F1 23 - PS5F1 23 - Xbox Series X|S
79,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 461381
ElectronicEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Doporučené produkty (1)

F1 23 [PS4]

O hre

Brzdite ako posledný v EA SPORTS F1 23, oficiálnej videohre šampionátu 2023 FIA Formula One World Championship.

Nová kapitola príbehového režimu „Braking Point“ prináša napínavé dramatické momenty a vyhrotené rivality. Pretekajte na nových okruhoch v Las Vegas a Katare a získajte odmeny a vylepšenia v rámci režimu F1 World. Nové červené vlajky pridávajú na autentickosti a funkcia 35% závodnej vzdialenosti zaručuje viac akcie a vzrušenia.

Užite si aktualizované vozidlá na rok 2023 a oficiálnu súpisku F1 obsahujúcu vašich 20 obľúbených pilotov a 10 tímov. Vytvorte si vysnívaný tím a dôjdite s ním pre víťazstvo v kariérnom režime My Team, súperte na rozdelenej obrazovke či v rozšírenom režime viacerých hráčov naprieč platformami alebo vyskúšajte nové ligy Racenet s ešte väčšou porciou sociálnych funkcií.

F1 23 pre konzolu PlayStation 4 bude obsahovať Dual Entitlement – hra bude kompatibilná s PS4, aj s PS5.


Kľúčové vlastnosti

  • Braking Point 2
    Príbehový režim „Braking Point“ sa vracia s úplne novou napínavou kapitolou, ktorá v F1 23 ponúkne nové rivality a ešte viac dramatických momentov. Príbeh sa sústredí na závodný tím Konnersport Butler F1 – nový fiktívny tím na štarte – a zahŕňa sezóny F1 2022 a 2023. Vychádzajúca hviezda Aiden Jackson má spory so svojim drzým a arogantným tímovým kolegom Devonom Butlerom. Keď je budúcnosť jedného z nich ohrozená osobným problémom, vstupuje do hry Devonova sestra a nedávna šampiónka F2 Callie Mayer. Na oživenie Callieinho príbehu využil rozprávačský tím britskú automobilovú pretekárku Jamie Chadwick a reportérku F1 Nataliu Pinkham zo SkySports. Šéf tímu Casper Akkerman sa musí vysporiadať s tímovou a rodinnou dynamikou a manipuláciami Devona a Callieina otca (a kľúčového sponzora tímu, Davidoffa Butlera). Príbeh z pohľadu rôznych postáv sa odvíja prostredníctvom samotného hrania a filmových scén a jeho priebeh je ovplyvňovaný vašimi rozhodnutiami.
  • F1 World
    Úplne nový F1 World je vaším novým centrom pre najrôznejšie denné, týždenné a neustále sa meniace sezónne udalosti. Tešiť sa môžete na úplne nový systém postupu Tech Level zaručujúci personalizovanú cestu svetom Formula 1.
  • Nové udalosti
    Plňte nové výzvy a pretekajte v rade rôznych sólo sériách pre jedného hráča, ktoré vám ponúknu rôznorodé režimy, trate a zážitky v F1 23. Osvojte si rôzne trate, zlepšite svoje vodičské schopnosti, preskúmajte obsah F2, zúčastnite sa pretekov superšportov a mnoho ďalšieho. Herné udalosti pre jedného i viacerých hráčov zahŕňajú množstvo denných, týždenných a sezónnych akcií pre fanúšikov vyznávajúcich sólo aj spoločné hranie. Každý deň v týždni si tu každý nájde niečo svoje - od Veľkých cien pre viacerých hráčov až po oslavy závodného týždňa a výzvy proti času.
  • Technická úroveň
    Vylepšujte svoje vozidlo v F1 World po celú sezónu vďaka novému systému postupu Tech Level. Plnením výziev, pretekaním on-line a účasťou v herných udalostiach v priebehu sezóny získajte vylepšenia zvyšujúce vašu technickú úroveň, ktorá predstavuje výkon vášho vozidla v F1 World. S rastúcou technickou úrovňou sa zvyšuje výkon vášho vozidla a vy tak získavate možnosť zúčastniť sa náročnejších akcií. Zapojiť sa môžete aj do udalostí prekračujúcich vašu technickú úroveň, ale v tom prípade počítajte s ešte náročnejšou výzvou. Lepší hráči budú schopní prekonať technickú úroveň svojho vozidla, ale len do určitej miery.
  • Vylepšenie
    Získavajte vylepšenia a venujte čas úpravám v garáži, aby ste si vozidlo v F1 World upravili a vylepšili v oblasti rýchlosti a výkonu. Vylepšenia v F1 World sú rozdelené do dvoch kategórií – diely vozidla a vylepšenia členov tímu. Diely zvyšujú výkon vášho vozidla pri závodoch. Vylepšenie členov tímu je možné posilniť prostredníctvom systému kontraktov a získať tak ďalšie predmety, ktorých použitím ďalej zvýšite svoj výkon.
  • Výroba
    Nový systém výroby v F1 World vám umožňuje používať zdroje na plány, ktoré slúžia na výrobu rôznych vylepšení a vytvárania zmlúv na používanie herných modifikácií, nových samolepiek, ktoré môžete zbierať a pridávať do svojho prehľadu, a mnohých ďalších vecí.
  • Systém licencií
    Nový systém licencií podporuje férové pretekanie v celom svete F1 World a odmeňuje hráčov za ohľaduplnú jazdu.
  • Prepracovaná hra pre viacerých hráčov
    F1 World predstavuje prepracovaný režim hodnotených hier pre viacerých hráčov s novým systémom hodnotenia založeným na divíziách, e-športovou sériou F1 23 a novým systémom úloh zefektívňujúcim postup v rámci Podium Passu. Pretekaním získavajte body, stúpajte v rebríčkoch od bronzovej až po elitnú divíziu vďaka týždenným akciám a získavajte ceny a vylepšenia, ktoré je možné použiť na zlepšenie vašej technickej úrovne.
  • Súhrn
    Ako budete plniť úlohy na svojej ceste režimom F1 World, pripomeňte si svoj postup v rámci nového súhrnu, čo je váš virtuálny album so samolepkami, ktorý oslavuje všetko, čo súvisí s minulosťou aj súčasnosťou Formula 1. Pretekajte, získavajte samolepky, nalepujte si ich do albumu a kompletizáciou obrázkov získajte ďalšie odmeny a ceny.

Hrateľnosť

  • Vyladené ovládanie vozidiel, lepšie pretekanie
    Nová fyzika vozidiel F1 zaručuje predvídateľnejšie správanie na trati a lepšiu trakciu pri brzdení, zrýchľovaní a zatáčaní. Pri úpravách rovnováhy medzi aerodynamickou priľnavosťou a priľnavosťou pneumatík boli brané do úvahy pripomienky od skutočných tímov F1, čo má za následok realistickejší pocit a plynulejšie pretekanie. Vďaka vylepšenému krútiacemu momentu motora a zmenám zotrvačnosti je odozva na plyn autentickejšia a ľahšie nastaviteľná.
  • Technológia ovládača Precision Drive
    Pretekajte s väčšou kontrolou, presnosťou a jemnosťou vďaka prepracovanej technológii ovládania, ktorá hráčom prináša väčšiu istotu v rozhodujúcich okamihoch.
  • Red Flags
    Novinka v podobe červených vlajok pridá každému závodnému dňu v F1 23 autentický strategický prvok.
  • 35% závodná vzdialenosť
    Nová možnosť 35% závodnej vzdialenosti prináša realistickú závodnú stratégiu a nastavenie, kedy opotrebenie pneumatík zostáva kľúčovým faktorom bez toho, aby bolo nutné venovať príliš veľa času každému závodu.
  • Nové Veľké ceny Las Vegas a Kataru
    Otestujte svoje závodné zručnosti v najnovších destináciách Formula 1. Vyskúšajte Veľkú cenu Las Vegas 2023 a Veľkú cenu Kataru 2023, ktoré rozšíria kalendár pretekov v F1 23. Preleťte sa na rýchlom pouličnom okruhu pod ikonickými svetlami Las Vegas a zazávoďte si na medzinárodnom okruhu Lusail na predmestí púštneho mesta Dauha.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách