Farming Simulator 17 (Ambassador Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
11,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435748
Giants

Farming Simulator 17 (Ambassador Edition) [XBOX ONE] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Klasický farmársky simulátor sa vracia! Užite si ho v jeho najlepšej forme! Preberte úlohu moderného farmára v hre Farming Simulator 17! Ponorte sa do obrovského otvoreného sveta s bohatou úrodou obsahu. Objavujte poľnohospodárske príležitosti na stovkách akrov pôdy vrátane podrobného severoamerického prostredia. Ovládajte cez 250 autentických poľnohospodárskych vozidiel a vybavenia od viac ako 75 výrobcov vrátane značiek, ako sú Challenger, Fendt, Valtra alebo Massey Ferguson. Žnite rad druhov plodín, medzi ktoré patrí aj slnečnice a sójové bôby. Starajte sa o svoje hospodárske zvieratá - kravy, ovce, kurčatá a ošípané -, zapojte sa do lesníctva a predávajte svoje produkty, aby ste mohli rozšíriť farmu. Prevážajte tovar pomocou nákladiakov a prívesov alebo ho naložte na vlak a dovezte ho do cieľa. Rozvíjajte svoju farmu online s ostatnými hráčmi a stiahnite si komunitné mody, ktoré vám zaistia neustále sa rozvíjajúce zážitok s hrou Farming Simulator. Na disku tohto jedinečného balíčku nájdete ako základnú hru Farming Simulator 17, tak aj nasledujúce zásadné rozšírenie:
  • Platinum Expansion (obsahuje: rozsiahle prostredie v Južnej Amerike, Case IH, Stara, TT, Randon, FMZ, Gessner Industries a ďalšie)
  • Big Bud DLC (obsahuje: big Bud 747, Big Bud 450, Bednar SM 18000, Grégoire-Besson SPSL 9, Hatzenbichler Terminator TH18, Seed Hawk XL Air Drill 84FT a ďalšie)
  • Ropa DLC (obsahuje: Tiger 6 XL, RR-XL 9x45, Transport Trailer, Maus 5, Nawara Maus & Keiler 2)
  • Kuhn DLC (obsahuje: FBP 3135, Merge Maxx 902, Planter 3R 12, Discolander XM 52, Metris 4102 a ďalšie)


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách