Farming Simulator 22 CZ (Platinum Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Farming Simulator 22 CZ (Platinum Edition) - PC DVDFarming Simulator 22 CZ (Platinum Edition) - PS5Farming Simulator 22 CZ (Platinum Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 448236
GiantsCZ titulkyJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Farming Simulator 22 CZ (Platinum Edition) [PS4]

Doposiaľ najväčší simulátor farmárenia.
V hre Farming Simulator 22 Platinum Edition sa môžete pustiť do poľnohospodárstva, lesníctva a chovu zvierat v jednej zo štyroch rôznorodých európskych a amerických oblastí. K dispozícii máte cez 500 skutočných vozidiel a strojov od viac než 100 renomovaných poľnohospodárskych výrobcov z celého sveta.

V hre Farming Simulator 22 na vás čakajú rôzne nové herné mechaniky: sezónne cykly vás budú nútiť plánovať dopredu a prispôsobiť sa meniacim sa poveternostným podmienkam. Nové plodiny, napríklad hrozná a olivy, vyžadujú precíznu prácu so špecializovanými strojmi v úzkych pásoch, rôzne výrobné reťazce vám potom umožnia vybudovať poľnohospodárske impérium.

O hre

Rozšírenie Platinum Expansion prináša ešte viac obsahu!
  • Súčasťou edície Platinum Edition je okrem rozsiahlej základnej hry aj úplne nové rozšírenie Platinum Expansion, ktorá pridáva Silverrun Forest, novú mapu inšpirovanú severozápadom Severnej Ameriky s husto zalesnenou krajinou a novými príležitosťami. Pripravte si značkovače stromov a pustite sa do nových lesníckych misií, alebo si dokonca postavte loď v lodenici - Silverrun Forest ponúka množstvo zaujímavých miest a výrobných reťazcov, ktoré sa rozvíjajú podľa vašich dodávok dreva.
  • Tešte sa na veľký výber nových strojov od renomovaného švédskeho výrobcu Volvo, ktorý slávi premiéru v sérii Farming Simulator a rozšírte svoj vozový park o ďalšie stroje od značiek John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmüller, IMPEX a množstvo ďalších. Súčasťou rozšírenia je viac než 40 skutočných vozidiel a strojov, ktoré obohatia a rozšíria možnosti farmárenia a lesníctva - nech sa pustíte do virtuálneho farmárenia sami, alebo s priateľmi v hre pre viacerých hráčov.
Vlastnosti:
  • Viac než 100 skutočných značiek, po novom aj Volvo a ďalšie značky
  • Cez 500 skutočných vozidiel a strojov
  • Obsahuje základnú hru a rozšírenie Platinum Expansion
  • 4 rôznorodé európske a americké oblasti
  • Veľké množstvo plodín, zvierat a stromov
  • Sezónne výzvy, výrobné reťazce, značenie stromov a ďalšie
  • Hra pre viacerých hráčov s podporou Crossplay umožňuje kooperatívne farmárenie
  • ModHub s bezplatným obsahom od komunity

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách