Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - Xbox Series X|SFast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R - NSW
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 430882
OutrightEN dabing

Doporučené produkty (1)

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R [PS4]

Prvá videohra inšpirovaná akčnými originálnymi sériami Netflixu Universal Pictures a Dreamworks Animation, ktoré majú fanúšikom poskytnúť srdcervúcu online multiplayerovú závodnú akciu až pre 6 hráčov.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R prináša intenzívnu akciu z predstavenia na konzoly a PC pre napínavý závodný turnaj, ktorý bude sprevádzať celý svet. Vďaka stopujúcim stopám umiestneným na piatich neuveriteľných miestach, vrátane Los Angeles, Ria de Janeira a Saharskej púšte, hra umožňuje hráčom používať špičkovú špionážnu výbavu na získanie prevahy v príbehovom režime hry a ponúka online a rozdelenú obrazovku. Multiplayerové preteky až pre šiestich hráčov.

Elitný zločinecký závodný gang, SH1FT3R, sa vracia do hry a je na tíme Spy Racers, aby im zabránil vyhrať špičkové vozidlo, ktoré v zlých rukách spôsobí chaos. Hráči pôjdu v utajení a budú závodiť ako svoje obľúbené postavy, vrátane Tonyho Toretta, Echa, Cisca, Layly Grayovej, alebo dokonca budú závodiť ako notoricky známy gang SH1FT3R vrátane Shashiho Daru, Moraya, Rafaely Moreno a ďalších. Fanúšikovia môžu pomocou špionážnych zbraní prechádzať tajnými skratkami a prispôsobiť si prispôsobiteľné automobily rôznymi vylepšeniami..

  • SH1FT3R JE SPÄŤ - Pretekajte ako fanúšikovia najobľúbenejších postáv Spy Racers, vrátane Tonyho Toretta, Echa, Cisca, Layly Grayovej, alebo dokonca pretekajte ako notoricky známy gang SH1FT3R počas režimu pre viacerých hráčov. Použite inovatívne vychytávky, aby ste získali prevahu a roztrhali trate na turnaji po svete, ktorý sa odohráva v príbehovom režime, v gaučovej spolupráci alebo v online multiplayeri.
  • COUCH CO-OP A MULTIPLAYER - Spy Racers musia celému svetu ukázať, že sú najrýchlejšími, najchladnejšími a najtalentovanejšími pretekármi! Prispôsobte si vozidlá s odomykateľnými skinmi a závodte proti online protivníkom, vodičom ovládaným umelou inteligenciou a priateľmi s coop operáciou na gauči a v online priestore.
  • BOJ AŽ DO CIEĽOVEJ ROVINKY - Vyhrať túto závodnú výzvu si vyžaduje viac ako rýchlosť. Vyzbrojení 15 špionážnymi zbraňami inšpirovanými originálnou sériou Netflixu, musia Spy Racers vystreliť súperov, aby získali víťazstvo.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách