Football Manager 2024 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Football Manager 2024 - PC DVD
59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 469041
SEGAEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 35,99 €

Football Manager 2024 [PS5]


Úspech v modernej hre definujú tí, ktorí budujú, plánujú a dolaďujú každý aspekt svojho klubu.
Futbal je neúnavná cesta za dokonalosťou. Či už ste manažér, ktorý rád stavia od základov, alebo sa radšej ženie za okamžitou slávou, čaká vás dokonalá výzva.

O HRE

  • Taktizujte
    Vytvorte víťazný taktický prístup, ktorý zahŕňa moderné systémy a špičkové pozičné inovácie, aby ste dosiahli víťazstvá na ihrisku. Ovládnite prestupový trh pomocou nových spôsobov, ako formovať svoju stranu, aby ste vytvorili tím schopný dosiahnuť vaše ciele.

  • Zdokonaľujte sa!
    Zvýšte úroveň svojich hráčov na tréningovom poli, rozvíjajte mentalitu a tímovú prácu potrebnú na premenu súťažiacich na šampiónov. Pozrite sa, ako vaša taktická vízia ožíva počas zápasových dní, pričom každá hra je vylepšená výraznými zlepšeniami pohybu lopty a hráčov.

  • Buďte stratégom!
    Strategickejšie rozhodovanie od súperových opozičných manažérov a meniaci sa globálny systém znamená, že budete čeliť zložitejšiemu boju o talenty. Predveďte svoje zručnosti v oblasti budovania mužstva na našom doteraz najvychytenejšom prestupovom trhu.

  • Najlepší z najlepších!
    Vyťažte zo svojho tímu na ihrisku aj mimo neho maximum s radom nových individuálnych výkonnostných cieľov pre svojich hráčov, ktoré zahŕňajú góly, asistencie, čisté kontá a ďalšie.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách