Foreclosed Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Foreclosed - PS4Foreclosed - Xbox Series X|SForeclosed - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 423124
MergeEN dabing

Foreclosed [PS5]

Foreclosed je rozprávačské akčné dobrodružstvo odohrávajúce sa v cyberpunkovom svete plnom akcie, napätia a experimentálnych rozšírení. Sledujte príbeh Evana Kapnosa, jeho nedávno identifikovanej identity, zbavenej práce, mozgových implantátov a prístupu do mesta Block-chain. Teraz musí uniknúť pred vydražením svojej identity a implantátov.

Interaktívny grafický román a pohlcujúce rozprávanie.

Foreclosed kombinuje hrateľnosť videohier s elegantnou vizuálnou estetikou komiksov. Všetko od hrania hier až po kinematiku je prežívané v štylistickom rámci grafického románu. Pohľady na celú obrazovku a komiksové panely sa plynulo miešajú, keď sa pohybujete v cyberpunkovom meste Foreclosed, odhaľujúc strhujúci konšpiračný príbeh. Cutscenes sú tiež interaktívne a hladko prechádzajú medzi alternatívnymi štýlmi hry.

Aktualizácia firmvéru.

Objavte a odomknite nové schopnosti pomocou systému zručností podobných RPG. Vylepšite potenciál svojej zbrane futuristickými úpravami a vylepšite svoj mozog implantátmi, ktoré poskytujú takmer nadľudské schopnosti!

Hi-Tech Combat.

Využite experimentálne vylepšenia, zbrane a technológie na boj proti svojim nepriateľom. Upravte svoju symbiotickú pištoľ výbušnými nábojmi tak, aby ste dosiahli čo najväčšie poškodenie, alebo stíchnite a vybavte si mód Stealth Bullets. Naučte sa ovládať svoje zväčšenia, aby ste bojovali s protivníkmi a manipulovali so svojím okolím. Osvojte si schopnosti podobné superhrdinom, ako je telekinéza, aby ste vyhodili svojich nepriateľov do vzduchu alebo vrhali po skupinách obrovské objekty. Vstúpte do rôznych systémov a vytvorte pasce alebo dokonca preťažte implantáty v hlavách svojich nepriateľov.

  • Slick Cyberpunk Action - FORECLOSED je príbehovo zamerané akčné dobrodružstvo zasadené do sveta Cyberpunk naplnené akciami, napätím a experimentálnymi vylepšeniami.
  • Interaktívny komiks - Všetko od hrania až po kinematiku sa prežíva v štylistickom rámci grafického románu, aby ste sa skutočne cítili ako hrdina komiksu.
  • Pohlcujúce rozprávanie - Sledujte príbeh Evana Kapnosa, jeho identita nedávno uzavretá, zbavený práce, mozgových implantátov a prístupu do mesta Blockchain. Teraz musí uniknúť z mesta pred vydražením jeho identity a implantátov ...
  • Hi-tech boj - upravte svoju symbiotickú pištoľ sortimentom prispôsobení, ktoré je možné vymeniť alebo dokonca kombinovať.
  • Vylepšenia augmentácie - objavte a odomknite schopnosti mozgových implantátov pomocou systému zručností podobných RPG.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách